Connect with us
Stirile zilei 6 august 2016. Principalele subiecte de azi. Cele mai importante stiri ale acestei zile, prezentate de huff.ro.

Știri

Stirile zilei 6 august 2016. Principalele subiecte de azi

Stirile zilei 6 august 2016. Cele mai impotante stiri. Principalele subiecte de astazi.

1.Accident grav in Hunedoara. 20 de raniti

In jur de 20 de persoane au fost ranite in urma unui accident grav de microbuz produs iin judetul Hunedoara. O duba s-a ciocnit cu un microbuz care transporta tineri fotbalisti la un meci. Citeste aici mai multe!

2.Gabriel Stoe, demis din functia de director al Tarom. Cine ii ia locul

riel Stoe a fost demis din funcita de director general al TAROM, urmand sa revina pe postul de director financiar, a anuntat compania aviatica, sambata, intr-un comunicat de presa. Citeste aici mai multe!

3. Greva la metrou pe 10 august

Va fi greva la metrou pe 10 august au anuntat sindicalistii. Greva de de avertisment se va manifesta intre orele 10.00 si 12.00 la nivelul SC Alstrom Transport SA, care se ocupa de mentenanta garniturilor electrice. Citeste aici mai multe!

4.Incendiu in Franta. 13 oameni au murit intr-un bar din Rouen

Un incendiu produs in Franta, intr-un bar din localitatea Rouen, a dus la moartea a 15 tineri si la ranirea altor sase, anunta presa franceza. Victimele incendiului au intre 18 si 25 de ani si venisera la o petrecere aniversara. Citeste aici mai multe!

5. A inceput Olimpiada de la RIO!

remonia de deschidere a JO 2016 a inceput in jurul orei o2.00 (ora Romaniei), iar delegatia Romaniei a defilat de la ora 04.24, in frunte cu Catalina Ponor, portdrapelul tarii noastre. Citeste aici mai multe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top