Connect with us
Un suporter dinamovist in varsta de 18 ani a murit dupa ce a stat in coma, ca urmare a unei altercatii de la finalul meciului Steaua - Dinamo.

Știri

Suporter dinamovist, mort dupa ce a fost agresat la finalul meciului Steaua – Dinamo

Tanarul suporter dinamovist se numeste Adrian Daniel Matei si a decedat dupa ce a stat in coma mai multe zile in spital.

Dupa terminarea meciului Steaua – Dinamo (scor 1-1), tanarul se intorcea acasa, cand a vazut un alt fan dinamovist batut pe drum de mai multi stelisti. Tanarul a sarit in apararea fanului agresat, moment in care ar fi fost lovit cu o sticla in cap de un presupus suporter al Stelei.

Vezi si: REZUMAT VIDEO Steaua – Dinamo SCOR 1-1

Adrian a fost transportat de urgenta la spital, insa a intrat in coma. Miercuri, el a murit la Spitalul „Sfantul Pantelimon”.

„S-a inregistrat decesul unui tanar de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral cu factor de risc asociat, cu leziune post-traumatica importanta, care a necesitat o interventie chirurgicala, dar in ciuda interventiei pacientul a decedat”, a declarat, pentru News.ro, Fiorela Mitoiu, seful Unitatii de Primire a Urgentelor din cadrul Spitalului „Sfantul Pantelimon”.

”Clubul Dinamo este socat ca in Romania acestor zile astfel de drame pot avea loc. Ne exprimam intreaga compasiune si sincerele noastre condoleante familiei celui disparut in aceste circumstante tragice. Cerem cu fermitate autoritatilor statului sa-si faca datoria si sa-i prinda cat mai repede pe autorii acestei crime, cerem dreptate! Suntem socati ca inca se mai pot produce astfel de drame si ca unele subspecii umane sunt capabile de astfel de fapte”, a spus directorul sportiv al dinamovistilor, Ionel Danciulescu, la solicitarea Prosport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top