Connect with us
Tot ce trebuie sa stii despre epilarea cu laser

Știri

Tot ce trebuie sa stii despre epilarea cu laser

Iata tot ce trebuie sa stii despre epilarea cu laser!

Daca te-ai saturat de ceara sau aparatul de ras, poti apela la epilarea cu laser, care este una dintre cele mai populare metode de eliminare a parului nedorit. Aceasta trimite fascicule de lumina in foliculii de par, iar pigmentul absoarbe aceste fascicule, astfel eliminandu-se firele de par nedorite. Epilarea cu laser este eficienta pentru eliminarea parului nedorite de pe brate, picioare, axila, zona inghinala si chiar de pe fata.

Cele mai importante beneficii ale epilarii cu laser sunt urmatoarele:

STIAI CA EXISTA DOUA TIPURI DE CEARCANE? IATA CUM SA LE COMBATI

Precizia. Laserul selecteaza firele de par fara sa afecteze pielea din jur, eliminand absolut orice fir nedorit cu mare precizie.

Viteza. Un singur puls de lumina actioneaza in cateva fractiuni de secunda si poate elimina din start mai multe fire de par. Zone mici precum buza de sus pot fi epilate in mai putin de un minut, in timp de bratele sau picioarele se epileaza in aproximativ o ora.

Pe langa aceste doua mari avantaje, majoritatea persoanelor scapa de tot de parul nedorit dupa 4-5 sedinte.

Uite cum trebuie sa te pregatesti pentru epilarea cu laser:

Acest tip de epilare este o procedura medicala care aduce cu ea anumite riscuri pe care tu trebuie sa le cunosti. Asigura-te ca medicul sau tehnicianul care se ocupa de aceasta procedura iti pune la dispozitie absolut toate informatiile de care ai nevoie. Pune toate intrebarile care iti vin in minte pentru a fi sigura de ceea ce faci.

Evita epilarea cu ceara sau epilatorul cu cel putin 6 saptamani inainte de procedura. Aceasta actioneaza asupra radacinii, care este scoasa daca folosesti cele doua tehnici. Expunerea la soare scade din eficienta epilarii cu lase si trebuie evitata atat inainte cat si dupa executarea procedurii.

Atat tu cat si tehnicianul care se ocupa de epilare veti purta ochelari de protectie, iar suprafata pielii iti va fi protejata de un gel racoros sau un dispozitiv de racire, care vor ajuta lumina sa penetreze corespunzator. Mai intai iti va fi testata o mica zona pentru a vedea daca apar reactii alergice. La final este posibil sa primesit pungi de gheata sau lotiuni antiinflamatorii pentru a preveni inflamatiile.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top