Părul de la subraț 3 metode naturale de îndepărtare în numai câteva minute

13.12.2020
Părul de la subraț 3 metode naturale de îndepărtare în numai câteva minute

Părul de la subraț, aproape că nu există persoană care să nu apeleze la lama de ras ori la epilator și la ceară când vine vorba despre părul de la subraț. Mai ales în timpul verii și nu numai, o axilă fără păr ajută la păstrarea uscată a zonei, fără ca transpirația să fie una excesivă.

Dacă unele persoane s-au obișnuit cu folosirea unui aparat de ras zilnic sau la câteva zile, alte persoane apelează la cremă depilatoare, la epilator ori la ceară. În ultimii ani, a devenit tot mai populară epilarea definitivă, însă prețurile destul de piperate îi fac pe mulți doar să viseze la acest lucru.

Însă părul de la subraț poate fi îndepărtat ușor și fără durere extrem de simplu, doar cu ingrediente naturale, pe care le ai deja în casă.

Aceste ingrediente te ajută să scapi de durerea resimțită. În cazul cremelor depilatoare din comerț, substanțele chimice pe care le conțin pot provoca iritații, așa că cel mai bine ar fi să le eviți în cazul în care ai pielea sensibilă sau să verifici întâi pe o porțiune mică a pielii să vezi dacă nu ai reacții adverse.

Ei bine, iată două soluții pe care le poți încerca și tu, chiar astăzi.

Lămâie și zahăr pentru părul de la subraț

Se face o pastă din 2 linguri de suc de lămâie și 1 lingură de zahăr. Se aplică această pastă pe axilă și se lasă pentru câteva minute. Se folosește o cârpă curată pentru a da pasta jos. Se folosește de două ori pe săptămâni. În afara faptului că părul va fi îndepărtat, zona axilei va fi mult mai albă datorită sucului de lămâie.

părului de la subraț

A doua soluție pe care o poți încerca este din ou și mălai. Se amestecă o jumătate de lingură de mălai cu un ou se face o pastă. Se aplică amestecul pe axile, se lasă să se usuce, apoi se clătește după câteva minute cu apă călduță.

Mai poți încerca și un amestec din 2 linguri de lapte cu 1 lingură de turmeric. Se aplică pasta la suvbraț și se lasă câteva minute, ca să se usuce. După câteva minute, se clătește cu apă călduță.