Connect with us
Trenul misterior cu care Kim Jong Un face vizite oficiale. Cine-l moștenește după moartea lui

Știri

Trenul misterios cu care Kim Jong Un face vizite. Cine-l moștenește după moartea lui

Kim Jong Un este pe buzuele multora dupa ce au apărut zvonuri că acesta se află într-o stare vedetativă sau chiar mort. Presa internaționeala vânează subiectul și încearcă să afle care este starea reală de sănătate a liderului din Coreea de Nord. Ca orice lider al lumii Kim Jong Un are o flotă cu care se deplasează în vizitele oficiale. Cel mai de „preț” mijloc de transport este trenul, care este blindat și echipat ca pentru un împărat.

Trenul lui Kim Jong Un

Moștenit de la bunicul și tatăl său, trenul prezidențial cu care Kim Jong Un pare desprins din filme cu detalii incredibile de la bord. Deși Corea de Nord se știe că este închisă, publicația The New York Times a reușit să afle câteva detalii, care s-au mai și strecurat la televiziunea de stat din Coreea de Nord.

Trenu lui Kim Jong Un, salon oficial

Trenu lui Kim Jong Un, salon oficial

Liderul Kim Jong Un, despre care azi se spune ca ar fi murit, călătorește într-un tren de 21 de vagoane de culoare verde, geamuri fumurii și blindat excesiv. Din cauza greutății trenului acesta nu se poate de plasa rapid, iar o călătorie cu trenul durează ore bune spre destinația aleasă de Liderul din Corea de Nord.

Aurul nu lipsește de la bord, toate clanțele trenului, barele de susținere, elementele decorative ale scaunelor și meselor sunt toate din aur sau placate cu aur. Lemnul scump și multe detalii și finețuri fac călătoria lui Kim Jong Un cu trenul una plăcută.

2 trenuri asigură securitatea lui Kim Jong Un

Kim Jong Un este un lider care beneficiază de securitate de nivel înalt este unul din cei mai bine păziți lideri de stat din lume. Când călătorește cu trenul său, moștenit dupa moartea tatălui, Kim Jong Un are în fața un tren care oprește în toate stațiile prin care va trece trenul cu liderul din Corea de Nord.

Echipa de securitate verifică toate stațiile și toate colturile lor ca acestea să nu aibă cumva explozibili sau ceva care să pună în pericol securitatea lui Kim Jong Un, despre care se spune azi că este mort, la doar 36 de ani.

Trenul liderului Coreei De Nord Kim Jong Un

Trenul liderului Coreei De Nord Kim Jong Un. Cine îl moștenește după moartea sa

În spatele trenului prezidențial se află un alt tren în care se află gărzile de corp și echipa lui Kim Jong Un.

Mese somptuoase și bături fine

Kim Jong Un nu se dă la o parte nici când  vine vorba de mâncare sau băutură. Într-o înregistrare video publicată de televiziunea de stat, Kim Jong Un se află la o masă din care se hrănește cu cele mai bune și scumpe mâncăruri.

Servește brânză elevețiană, iar vinurile sunt franțuzești din cele mai alese culturi din zona Burgundia. Cea mai de preț Șampanie, înventată pentru Alexandru al II-lea, Cristial și coniacul Hennessy.

Cine-l moștenește pe Kim Jong dupa moartea sa

Kim Jong Un pare să fi murit în timpul unei operații pe cord conform mai multor surse citate, inclusiv de Reuters. Sora, Sa Kim Yo Jong, de 31 de ani ar moșteni și prelua conducerea în Corea de nord.

Liderul Kim Jong Un a lipsit la festivitățile organizate pe 15 aprilie, zi de mare sărbătoare în Corea de Nord, unde este marcată trecerea în neființă a bunicului său. Ultima dată a fost văzut în public pe 11 aprilie 2020.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top