Connect with us
Începe Adela pe Antena 1. Cine este Oana Moșneagu, Andreea din noul serial difuzat din 14 ianuarie 2021

TV

Începe Adela pe Antena 1. Cine este Oana Moșneagu, Andreea din noul serial difuzat din 14 ianuarie 2021

Începe Adela de la Antena 1. Cine este Oana Moșneagu, Andreea din noul serial de la Antena 1 care începe joi, 14 ianuarie 2021. Actrița este cunoscută de publicul telespectator de la Antena1 din serialul Fructul interzis, care a avut mare succes în rândul românilor.

Începe Adela de la Antena 1

Joi, 14 ianuarie 2021, are loc primul episod din serialul Adela. Acesta va fi difuzat pe postul de televiziune Antena 1, de la 20.30. Este un serial extrem de așteptat, care vine după succesul pe care l-a avut Sacrificiul, tot de pe Antena 1.

Serialul Adela este produs de Ruxandra Ion, cea care a realizat și serialul Sacrificiul. De altfel, o parte dintre actorii din Sacrificiul vor juca și în Adela. În serialul Adela ii vom vedea pe: Mihai Calin, Maria Buză, Anca Sigartău, Marian Ralea, Răzvan Fodor, Mara Oprea, Oana Moșneagu.

Cine este Oana Moșneagu – actrița din Adela

Oana Moșneagu este absolventă de UNATC. În trecut a cochetat cu modelling-ul datorită siluetei sale de invidiat. Marea ei iubire este actoria. De-a lungul timpului a jucat în filme de lung metraj, dar și în serialele Antenei 1. Acum, Oana Moșneagu a acceptat rolul Andreei din serialul Adela care are premiera pe 14 ianuarie 2021.

„Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, unul dintre protagoniştii celui mai nou proiect al doamnei Ruxandra Ion la Antena 1. Andreea este un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile, mai bune sau mai rele, rămâne să descoperim împreună. Îmi place foarte mult personajul meu pentru că îmi lasă loc de joc şi joacă”, a declarat Oana Moșneagu despre rolul din Adela.

Începe Adela pe Antena 1. Cine este Oana Moșneagu, Andreea din noul serial difuzat din 14 ianuarie 2021

Ea a spus că se bucură să revină pe platourile de filmare, după pauza pe care a avut-o din cauza pandemiei de coronavirus. De asemenea, Oana Moșneagu a ținut să precizeze că este recunoscătoare că are alături niște actori extraordinari, o echipă dinamică și deschisă.

Acțiunea din serialul Adela de la Antena 1

Adela este un serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion împreună cu Dream Film Production.
Producția este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia. Adaptarea este semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

În serialul Adela apar două surori Adela și Andreea care află ceva ce urmează să le schimbe viața. Una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară și rea,  o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților.

Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială.

O minte fără nerușinare pe „sora” ei, Adela, care este, de fapt, adevărata moștenitoare.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top