Connect with us
Zi neagră pentru Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent: "Am pierdut o parte din mine"

Românii au talent

Zi neagră pentru Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent: „Am pierdut o parte din mine”

Radu Palaniță este în doliu după ce a suferit o pierdere majoră. Câștigătorul show-ului Românii au talent – sezonul 10 le-a dat fanilor săi o veste extrem de tristă. Tânărul este trist și îndoliat după ce și-a pierdut tatăl.

Zi neagră pentru Radu Palaniță de la Românii au talent

Câștigătorul sezonului 10 de Românii au talent a suferit o pierdere imensă. Tatăl lui Radu Palaniță s-a stins și a provocat o durere de nedescris pentru tânărul care a câștigat marele premiu al concursului de talente.

Pentru că își ține fanii la curent cu ce i se întâmplă în viață după competiția de la PRO TV, Radu Palaniță le-a spus acestora prin ce trece în această perioadă. El i-a îndemnat pe toți cei care îl urmăresc și îl îndrăgesc să prețuiască prezența celor dragi în viața lor.

Radu a spus că și-a pierdut tatăl și că, odată cu acesta, a pierdut și o mare parte din el.

„Scriu aceste rânduri doar pentru a va spune sa fiți cât mai aproape de cei dragi vouă. Azi ii avem alături, dar ziua de mâine nu ne este promisa. Azi, mi-am pierdut tatăl și odată cu el și o mare parte din mine”, a scris Radu Palaniță, pe pagina sa de Facebook.

Zi neagră pentru Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent: „Am pierdut o parte din mine”

La scurt timp după ce a postat asta, au început să curgă mesajele de condoleanțe pe profilul de Facebook al lui Radu Palaniță. Apropiații săi, dar și fanii care îl cunosc doar virtual, l-au îmbărbătat și i-au transmis gânduri bune câștigătorului Românii au talent.

Radu Palaniță este mecanicul cu voce de aur care a cucerit juriul și publicul de la Românii au talent.

„Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu după ce a câștigat.

El a câștigat sezonul cu numărul 10 al show-ului de televiziune de la Pro Tv. Radu a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top