Connect with us

Vedete

Cornel Galeș, despre ultimele zile ale Ilenei Ciuculete: „Am trăit în iad”

Cornel Galeș a vorbit într-o emisiune TV despre ultimele zile ale soției sale, Ileana Ciuculete. Bărbatul este încă devastat de durere și nu își poate reveni după pierderea soției sale.

Galeș a vorbit în exclusivitate despre ce a trăi în acele zile și despre evoluția fulgerătoare a bolii care a răpit-o pe îndrăgita cântăreață de muzică populară.

„Întrebarea care m-a disperat era «Dar nu ați știut?» Cum să știm? Crăciunul l-am făcut la Craiova, ne-am simțit foarte bine cu nora, cu copiii, cu nepoțelul nostru. A venit luna ianuarie cu frigul, apoi pe 4 februarie am fost la un spectacol amplu, unde a cântat până la 5 dimineața. Ne-am amuzat pe drum. În timpul mitingurilor, zânica fiind foarte sensibilă la chestiile astea, spunea : «Eu nu mai aparțin lumii ăsteia, uite și tu ce se întâmplă».

În 23 februarie, în timp ce stătea întinsă la televizor, i s-a întărit ceva în zona ficatului. Mi-a zis că i s-a pus un cârcel. Când am pus mâna acolo, am văzut că era ca un castravecior tare. I-am zis să o duc repede undeva. «N-am nimic, dar mi s-a pus un cârcel». Eu credeam că e colecistul. Mi-a zis să-i fac niște cartofi prăjiți cu brânză rasă, am făcut o salată, am băut și un pahar de vin. Ne-am culcat, a doua zi n-am avut nicio chestie.

Citește și: Cornel Galeș, gest impresionant pentru băieții Ilenei Ciuculete

Pe 25 a apărut din nou chestia asta și am mers la analize. Am plecat acasă. Nu o durea, nu avea stări de rău. Am primit un telefon să mergem de urgență la spital, că analizele sunt foarte, foarte proaste.

Cu un an jumate înainte am făcut analize la Viena. Din cauza unui accident la coloană, din urmă cu 40 de ani, avea doar niște căderi mici de fier. Doar atât.

Am mers la Viena pe 26 februarie, am făcut CT, mi s-a spus că are ficatul displazic. Eu am trăit în iad toate zilele alea”, a spus Cornel Galeș, potrivit click.ro.

Ileana Ciuculete s-a stins pe 14 martie 2017

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, din cauza unei boli incurabile. Artista a aflat prea târziu că suferă de hepatita c. Boala a avansat și nu știa că are ciroză.

Citește și: Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, la un pas de sinucidere. Dezvăluirea șocantă a Elenei Merișoreanu

Artista s-a stins din viață în brațele soțului său, cu care a avut o poveste de dragoste rar întâlnită. Cei doi au fost căsătoriți timp de 23 de ani.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu.

1 Comment

1 Comment

  1. Cassandra

    2017-05-08T22:14:11+03:00 at 22:14

    I much prefer inrmaoftive articles like this to that high brow literature.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top