Connect with us
Ce s-a întâmplat cu fetița care a născut la 5 ani și cu copilul ei. Acum, arată de necunoscut!

Știri

Ce s-a întâmplat cu fetița care a născut la 5 ani și cu copilul ei. Acum arată de necunoscut!

Lina Medina a intrat în Cartea Recordurilor după ce, pe data de 14 mai 1939, a devenit cea mai tânăra mamă din istorie, născând la o vărstă extrem de fragedă: avea doar 5 ani, 7 luni si 21 de zile.

Fetița s-a născut pe 27 septembrie 1933 și prezenta anomalii încă din primele luni de viață. Aceasta avea menstruație la numai 8 luni. Micuța care s-a născut în satul Paruange din Peru începea să aibă abdomenul extrem de umflat la numai 5 ani, familia acesteia crezând că suferă de vreo boală.

Nu se știe cu exactitate cine a fost tatăl copilului. Tatăl Linei, Tiburcio, a fost arestat câteva zile pentru că a fost suspectat de comiterea violului fiicei sale.

Atunci când a fost eliberat, suspiciunea a căzut asupra fraților Linei, însă nu s-a putut dovedi că acest lucru este adevărat, așa că această sarcină rămâne un mister.

Gerardo, băiatul ei, a murit la vârsta de 40 de ani, din cauza unei boli la măduva spinării. Lina trăiește și azi și are 83 de ani.

Lina Medina, ajunsa la batranete

Citește și: La 3 luni de la căsătorie a rămas însărcinată. La prima ecografie, doctorii au rămas mască: “Așa ceva se întâmplă o dată la 15 milioane de cazuri!

Citelte și: O fetiță de 9 ani a rămas însărcinată cu tatăl vitreg, dar medicii nu o lasă să avorteze! Ce i s-a întâmplat minorei!

Citește și: O fată de 11 ani a născut un copil conceput cu propriul frate! Ce au făcut părinții celor doi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top