Connect with us
Caz unic printre șoferi! A încălcat 16 reguli de circulație și a primit o amendă-record

Știri

Caz unic printre șoferi! A încălcat 16 reguli de circulație și a primit o amendă-record

Situație ieșită din comun! Un tânăr de 20 de ani din Suceava a primit o amendă de peste 20.000 de lei după ce a încălcat 16 reguli de circulație în aceeași zi. De asemenea, carnetul de șofer i-a fost suspendat pentru o perioadă de 4 ani pentru ceea ce a provocat în trafic. Amenda pe care a primit-o i-a șocat chiar și pe polițiști, fiind pentru prima dată când cineva primește o amendă atât de mare pentru greșelile din trafic.

Patru ani fără permis pentru 16 reguli de circulație încălcate

Un tânăr din Suceava a rămas fără permis pentru următorii patru ani și a primit o amendă usturătoare după ce a încălcat 16 reguli de circulație într-o singură zi. Povestea a început după ce a fost prins de radar cu o viteză de peste 100 de km/h în localitate. Atunci, băiatul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor, motiv pentru care aceștia au pornit în căutarea lui.

Poliția a mers pe urmele tânărului pe o distanță de 70 de kilometri, pe parcursul căreia tânărul a încălcat mai multe prevederi. Pe lângă viteza excesivă, acesta a ieșit din decor și a lovit de mai multe ori autoturismul lui, din încercarea de a scăpa de oamenii legii, a depășit pe linia continuă și a lovit chiar și o mașină de poliție în mod intenționat. Pentru toate ispravele lui, va trebui să stea pe tușă timp de patru ani și să plătească o amendă-record, în valoare de 20.880 de lei.

Ministerul Afacerilor Interne a relatat evenimentul pe pagina de Facebook a instituției și a evidențiat faptul că nu este vorba de vreo eroare, pentru că este o situație nemaiîntâlnită, având în vedere că o astfel de amendă nu a mai fost dată niciodată unui șofer.

„Permisul suspendat până în 2024… Amendă de 20.880 lei… Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a „beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava. 16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor. Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate. O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.”, scrie MAI în postare de pe Facebook.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top