Connect with us
Cel mai scump televizor din lume. Arată fabulos și costă cât o mașină premium

Știri

Cel mai scump televizor din lume. Arată fabulos și costă cât o mașină premium

Cel mai scump televizor din lume este fabricat de LG și costă cât o mașină, dar nu oarecare, ci una premium. Din păcate pentru cei interesați, televizorul este disponibil deocamdată numai în țara de origine, adică în Coreea de Sud.

Cel mai scump televizor

Cel mai scump televizor din lume costă 75 de mii de euro, adică prețul unei mașini premium. Televizorul este produs de compania LG și are un ecran rulabil care se retrage într-o bază pe care este amplasat și unde sunt și restul componentelor.

Practic, ecranul se face sul, poate fi desfășurat parțial sau total, iar imaginea poate fi scalată la dimensiunea dorită. Când este desfășurat complet, ecranul are o diagonală de 165 de centimetri.

LG Signature Oled R este disponibil în șapte magazine electronice de consum în întreaga Coree de Sud. Panoul flexibil care caracterizează acest televizor este descris ca fiind cea mai inovatoare dezvoltare în tehnologia de televiziune din ultimele decenii.

Datorită naturii sale flexibile, se poate retrage parțial sau complet în baza sa, adaptându-se la diferite raporturi de aspect sau ascunzând complet panoul atunci când nu este utilizat.

„Creația rafinată a LG eliberează utilizatorii de limitările peretelui, permițând proprietarilor să-și îngrijească mediul de viață fără a fi nevoiți să aloce permanent spațiu pentru un ecran mare, negru, care este util doar atunci când este pornit”, precizează compania într-un comunicat.

Cumpărătorii vor putea alege între patru culori pentru capacul televizorului, iar baza de aluminiu poate fi personalizată cu o gravură.

În mod surprinzător pentru un produs atât de ambițios, OLED R s-a confruntat cu drum anevoios în piață. LG Display a prezentat pentru prima dată un prototip tv rollable la CES 2018.

LG a adus într-adevăr un televizor comercial rollable la următorul CES cu planuri de a-l lansa în primăvara lui 2019, dar până acum nu a fost pus la vânzare.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top