Connect with us

Știri

FOTO: Diadema favorita a Printesei Diana, purtata pentru prima data de Ducesa de Cambridge

Ducesa de Cambridge a fost fotografiata purtand pentru prima data diadema favorita a Printesei Diana. Fotografia a fost facuta in timp ce se deplasa cu masina spre receptia diplomatica de la Palatul Buckingham.

Receptia diplomatica de la Palatul Buckingham este cel mai mare eveniment anual la care participa familia regala, potrivit Daily Mail.

Kate Middleton

Kate Middleton

Ducesa de Cambridge

Dintre bijuteriile familiei regale din Marea Britanie, Kate Middleton a purtat pana acum doar trei diademe, incluzand si tiara purtata la nunta sa.

Pentru receptia din acest an, la care au participat 1.500 de invitati, ducesa de Cambridge a decis sa poarte pentru prima data diadema pe care Printesa Diana o indragea cel mai mult si pe care o primise ca dar de nunta, in 1981, din partea Reginei Elisabeta a II-a.

Printesa

Printesa Diana

Printesa Diana

Printesa Diana

 

Aceasta diadema este incrustata cu perle si diamante si a fost confectionata la cererea Reginei Maria, in 1914. A fost o copie a unei tiare pe care o avea bunica sa, Printesa Augusta de Hesse, care s-a casatorit cu primul Duce de Cambridge.

Coroana

Coroana

Mai tarziu, bijuteria i-a fost lasata, prin testament, reginei, care de altfel a purtat aceasta bijuterie in mod frecvent.

Regina Maria

Regina Maria

Palatul Buckingham nu a precizat daca, dupa moartea Printesei Dianei, Kate Middleton a mostenit tiara sau daca i-a fost doar imprumutata noaptea evenimentului.

Surse foto dailymail.co.uk

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top