Connect with us

Știri

LICHIDARE DE STOC la DOMO : „Dam tot”! Reduceri de pana la 90%

Retailerul electro-IT Domo are pe site-ul propriu o oferta extraordinara cu titlul „Dam Tot!”. In cadrul acestei promotii sunt reduceri de pana la 90%, oferta fiind valabila in magazine in perioada 13-30 noiembrie.

Saptamana cu REDUCERI la TABLETE la eMAG inainte de BLACK FRIDAY 2015

CITESTE SI: Black Friday 2015 – Ghidul complet

In oferta online apar preturi de 1-2 lei pentru produse precum „Protectie spate iGo iPad 2″ sau „Carcasă iPad”. Cu toate acestea, in oferta mai apar si alte produse, respectiv mouse-uri, cabluri sau ondulatoare de par.

Anuntul vine in contextul in care retailerul de electro-IT Domo, cu afaceri de peste 600 mil. lei anul trecut, isi va inchide toate magazinele fizice pentru a ramane cu operatiuni doar in mediul online, potrivit zf.ro, care noteaza surse din piata.

Black Friday 2015 – Vezi care sunt magazinele participante si cand are loc

Cele mai mari magazine care participa la BLACK FRIDAY 2015 cu reduceri WOW. VEZI OFERTA LOR AICI!

O parte din magazinele DOMO au fost deja preluate de competitori, iar furnizorii de electronice si electrocasnice spun ca nu au fost platiti, motiv pentru care nu mai livreaza marfa companiei care are probleme financiare de mai multi ani.

Black Friday 2015 se anunta a fi un eveniment cu multe recorduri din moment ce un numar din ce in ce mai mare de magazine participa de la an la an. Concurenta la Black Friday 2015 va fi una acerba, iar cei care au de castigat sunt tocmai clientii ce vor beneficia de reduceri importante de preturi.

Sursa foto zonait.tv

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top