Mall Băneasa ar putea fi închis, rămâne deschis doar „Carrefour”

11.03.2020
Mall Băneasa ar putea fi închis, rămâne deschis doar „Carrefour”

Primul mall din România care ia în cacul să închidă temporar magazinele este Mall Băneasa, care analizează aceasta variantă. Reprezentații mall-ului discută dacă închiderea este o soluție, mall-ul fiind vizitat de mii de oameni zilnic. De asemenea acesta este foarte aproape de aeroport, dar și de zecile de clădiri de birouri din zona.

Primarul sectorului 1 a discutat cu administratorul mall-ului Băneasa

„Am discutat și posibilitatea să închidem mallul Băneasa. Am discutat. Nu este, însă, o decizie pe care să o iau eu, dar, în perioada următoare, cred că se va lua în calcul închiderea nu a întregului complex comercial, a tuturor magazinelor, pentru că eu cred, de exemplu, că hipermaketul Carrefour ar trebui să rămână deschis pentru aprovizionarea populației”, a declarat Daniel Tudorache, potrivit dcnews.ro.

Dezinfectanții nu sunt o problemă

„Nu sunt probleme cu dezinfectanții. M-am interesat la cei care produc și am înțeles că a fost o sincopă la graniță, dar se va debloca în următoarea perioadă”, a afirmat primarul, în contextul în care produsele dezinfectante nu mai sunt de găsit pe rafturile magazinelor.

Citește și: