Connect with us
O tânără din Siberia, creștină devotată, a mers la medicul ginecolog pentru o consultație de rutină. Iubitul a părăsit-o după aceea.

Știri

O creștină devotată a mers la ginecolog. Imediat după consultație, logodnicul a părăsit-o…

O tănără din Siberia, creștină devotată și membră a unei familii extrem de religioase, și-a schimbat viața într-un mod nu tocmai plăcut după o simplă vizită la ginecolog.

Ea urma să se căsătorească, iar înainte de a merge în fața altarului s-a dus la medicul ginecolog, pentru un control de rutină. Conform publicației Siberian Times, în timpul consultației, medicul a dezvirginat-o parțial, din neatenție, cu ustensilele pe care le-a folosit. Familia fetei a aflat această întâmplare, iar acest lucru a provocat o adevărată dramă.

Mai mult decât atât, logodnicul ei, un tânăr la fel de religios, a aflat și el cele întâmplate. El a decis să meargă cu iubita sa la un alt medic pentru investigații amănunțite.

În momentul în care ginecologul i-a spus că fata avea himenul parțial perforat, acesta a bănuit-o că este infidelă și că a inventat povestea cu neatenția primului medic. Decizia finală a tânărului a fost să o părăsească pe viitoarea sa nevastă.

Furioasă, tânăra l-a dat în judecată pe ginecologul care a comis greșeala. Acesta a fost demis pentru malpraxis și obligat să-i plătească fetei o despăgubire pentru eroarea comisă.

Articole similare

O femeie care cântărește 250 de kg a mers la spital să nască. Medicii au rămas șocați când au scos copilul

Ultimele cuvinte emoționante spuse înainte să moară. Mărturiile doctorilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top