Connect with us

Știri

Tatuajul care îţi afectează sănătatea! Îţi provoacă leziuni foarte GRAVE

Sunt extrem de populare și sunt recunoscute ca o modalitate de exprimare a propriei personalități.

Cu siguranță ai auzit de ultima găselniţă pentru împodobirea trupului: tatuaje pe globul ocular. Este vorba despre colorarea acestuia în culoarea pe care o doreşte clientul.

Persoanele care vor să-şi schimbe culoarea ochilor fac coadă la saloanele de tatuare pentru o astfel de intervenție. Cui îi pasă că poți orbi dacă reușești să atragi privirile tuturor?

În timpul operației, culoarea este injectată sub-conjunctival. Albul globului ocular dispare și astfel ia culoarea dorită.

Dar știai ca poți să orbești dacă apelezi la așa ceva?

Sunt folosite seringi foarte fine cu ajutorul cărora se injectează cerneala colorată și sunt necesare 40 de înțepături, scrie noizz.ro

Încă nu se cunosc efectele neplăcute pe termen lung ale tatuajului în ochi, dar unii au început deja să își piardă vederea.

Cel mai mare risc al acestui tip de tehnică de tatuare este apropierea periculoasă de retină a acului şi serului injectat și provocarea unor leziuni grave.

Este posibil să apară sângerări, infecții sau reacții alergice. Iar potrivit celor care au apelat la această metodă, simți ca și cum te lovește cineva cu pumnul în ochi sau te apasă o presiune ciudată în ochi.

Citeşte şi Toți cei din casă dormeau duși, iar dimineața au văzut ceva îngrozitor. Ce făcuse câinele lor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top