Trecutul rusinos al celebritatilor

23.02.2016
Trecutul rusinos al celebritatilor

Uneori, drumul spre celebritate poate fi destul de alunecos iar multe dintre vedetele de astazi au simtit-o pe pielea lor. Este plin internetul de zvonuri de adulter, prostitutie, inselatorie sau santaj in randul celebritatilor, din perioada in care nu erau atat de cunoscuti cum sunt astazi. Iata cele mai interesante zvonuri legate de trecutul celebritatilor.

Brad Pitt – Servitor in casa unui scenarist homosexual

Despre Brad Pitt, unul dintre cei mai importanti actori ai momentului, se spune ca ar fi trait timp de doi ani in casa unui scenarist homosexual. Potrivit tabloidelor de peste Ocean, tanarul Brad Pitt ar fi ajuns in Hollywood cu doar 100
de dolari in buzunare. Scenaristul Thom Racina nu ar fi putut atunci sa-i ofere vreun rol insa i-a propus acestuia sa-i fie servitor. Asa ar fi ajuns Brad Pitt sa-i curete piscina, sa-i scoata cainele la plimbare iar lista favorurilor, spun ziarele de scandal, nu s-ar fi oprit aici. Indiferent ce s-a intamplat in casa scenaristului, cert este ca Brad Pitt a obtinut un rol in “Dallas”, la inceputul anilor 80.

Brad Pitt
Brad Pitt

Al Pacino – Sex pentru mancare si adapost

Celebru pentru rolul din “Nasul”, nimeni nu s-ar gandi vreodata ca Al Pacino ar fi fost nevoit sa-si vanda trupul pentru a se intretine. Mega- actorul a marturisit, intr-un interviu acordat pentru New York Post, ca s-a prostituat dupa ce a abandonat scoala. “Aveam 20 de ani si locuiam in Sicilia. Singura avere pe care o aveam era corpul meu si am acceptat sa fac sex cu o femeie mai in varsta decat mine, in schimbul mancarii si al unui adapost”.
Problemele finaciare au continuat si dupa ce s-a reintors in Statele Unite ale Americii, pentru a-si continua visul de a deveni un actor celebru.

Al Pacino
Al Pacino

Marilyn Monroe – escorta de lux

Se spune ca Marilyn Monroe ar fi acceptat, in 1950, sa pozeze nud pentru fotograful Tom Kelley in schimbul a 50 de dolari. Dupa acest episod, cantareata ar fi incercat in mai multe randuri sa obtina diverse roluri, insa de fiecare data se lovea de usile inchise. Din acest motiv, Marilyn Monroe ar fi devenit prostituata pentru producatori de filme si regizori, luand 500 de dolari pe noapte. Zvonurile ar fi fost intarite de aparitia unui filmulet in care aparea blondina, in timp ce satisfacea un actor celebru din acea perioada. Mai mult de atat, exista biografii in care este scris faptul ca vedeta ar fi recunoscut ca a existat o perioada mai grea a vietii sale, in care se intalnea cu diversi barbati in schimbul unei mese sau a banilor de chirie.

Marlyn Monroe
Marlyn Monroe

CITESTE SI: Cum arata casele de zeci de milioane de euro ale celebritatilor
CITESTE SI: FOTO. Uite cum arata cele mai FIT celebritati de la Hollywood