Connect with us
Un tânăr a murit după ce s-a electrocutat în timp ce asculta muzică la căștile telefonului

Știri

Un tânăr a murit după ce s-a electrocutat în timp ce asculta muzică la căștile telefonului

Caz șocant, în India! Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit după ce s-a electrocutat în timp ce asculta muzică la căști. Bărbatul a căzut ca fulgerat la pământ.

Citește și: Este oficial: Samsung a oprit definitiv producția Galaxy Note 7

Citește și: Uraganul Matthew a ucis sase oameni în SUA. Peste un milion de oameni au rămas fără curent

Incidentul a avut loc în localitatea Jajalpur, în India. Sunil Yuvne s-a trezit în dimineața zilei de 8 octombrie și a avut chef să asculte muzică. Și-a luat smartphone-ul și a ascultat piesele lui preferate în căști.

Însă, destinul lui a fost mult prea tragic! Tânărul s-a electrocutat la căști și s-a prăbușit la pământ. Familia lui l-a dus imediat la spital, însă în ciuda eforturilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat.

Poliția a intrat pe fir și a declanșat o anchetă. Baliram Pawar, agent de poliție, a declarat pentru Hindustan Times că în urma investigațiilor preliminare a rezultat faptul că moartea tânărului ar fi fost cauzată din cauza unuei defecțiuni tehnice. Acesta a explicat că telefonul ar fi fost defect sau în interiorul lui s-a produs un scurtcircuit, care s-a extins pe firele căștilor. Astfel, a fost provocat șocul ucigaș.

Ancheta este în desfășurare. Deocamdată nu se cunoaște modelul sau marca telefonului mobil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top