Connect with us
Zodiile care se hrănesc cu energia celorlalți, denumite vampiri-energetici

Știri

Zodiile care se hrănesc cu energia celorlalți, denumite vampiri-energetici

Trei zodii sunt recunoscute drept vampiri energetici, asta pentru că te seacă de putere cu simpla lor prezență.

Sunt dominatoare și de multe ori e suficient să tacă pentru a face rău ori pentru a transmite o energie negativă. Iată care sunt cei trei nativi.

Cele 3 zodii care se hrănesc cu energia ta bună

PEȘTI. Acest semn zodiacal are un talent în a se impune, în a face ca toată lumea să fie atentă la ei. Îi place să fie în centrul atenției și să bârfească, iar uneori transmite niște unde vibraționale negative.

Citește și: Trusou complet și costumașe de botez personalizate – Comandă acum online tot ce îți trebuie pentru botez!

Nativul Pești are întotdeauna ceva de comentat, indiferent de situație. Mereu există ceva care îl nemulțumește.

LEU. Leul te stoarce de orice energie posibilă. Este atât de energic, de pozitiv. E mereu în vervă, mereu gata de acțiune. Nu stă locului o clipă și asta poate obosi extrem de tare.

Dacă ești o persoană care funcționează 24 din 24 la turație maximă, atunci te vei înțelege bine cu o persoană născută în zodia Leu.

BERBEC. Nativul Berbec poate fi insuportabil la prima vedere și asta pentru că impune un soi de respect, dar mai mult forțat. Acest semn de foc nu se joacă cu focul, însă îi ”arde” întotdeauna pe cei din jur cu simpla atitudine.

Știe să facă diferențe între chestiuni care se pot interpreta și tocmai din acest motiv iese mereu bine la suprafață.

Berbecul este loial prietenilor săi, însă de multe ori face compromisuri de dragul de a ieși el în avantaj și poate fi un trădător redutabil.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top