Connect with us
Horoscop 8 octombrie. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop

Horoscop zilnic 8 octombrie 2016. Capricornii primesc o veste MARE

Horoscop 8 octombrie 2016. Previziuni detaliate pentru 8.10.2016.

Gemenii se simt constrânși pentru că nu pot să facă astăzi ce vor, iar Scorpionii se joacă cu sentimentele partenerului de viață. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 8 octombrie

Berbec

Uneori e bine sa-ti sustii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru ca doar asa vei reusi sa ai ultimul cuvant intr-o disputa. Gasesti tonul potrivit pentru a te face ascultat si inspiri siguranta de sine si fermitate, ceea ce te ajuta sa te impui in fata tuturor cu usurinta. Nu aluneca insa spre agresivitate verbala, orice ar fi, chiar daca unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie sa continui sa vorbesti cu amabilitate si incredere deplina in mesajul pe care il ai de transmis.

Taur

E greu sa-ti vezi marele vis implinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reusit sa pui in practica tot anul are mai mari sanse de materializare de acum inainte, dar trebuie sa incepi sa faci de pe acum ceva in aceasta directie. Traseaza linia directoare a acestui proiect important, pentru ca nu conteaza doar sensul sau tinta spre care te indrepti, ci si felul in care dai startul acestei actiuni. Poate fi momentul optim pentru a porni pe acest drum, pentru ca se presupune ca ai acumulat energia de care va fi nevoie pentru succesul deplin.

Gemeni

Azi nu poti face ce vrei, din cauza unor persoane care au grija sa-ti atraga de fiecare data atentia ca nu esti decat un simplu executant, un pion pe tabla altuia de sah, stand la cheremul celor mai puternici. Nu esti lasat sa te exprimi in voie, si stai in banca ta din cauza acelor conditii ostile care te reduc la tacere. Te afli intr-un mediu marcat de restrictii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate in care nu te poti simti in largul tau, chiar daca esti genul de om care isi accept usor pozitia de subaltern.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top