Connect with us
Top 5 zodii de FEMEI EXTRAORDINARE

Horoscop

Top 5 zodii de FEMEI EXTRAORDINARE

Zodiile au si parti bune si parti rele, iar aceste caracteristici se reflecta in personalitatile nativilor. Ei bine, cateva zodii feminine au un mare plus: sunt foarte puternice. Vezi care sunt cele 5 zodii de super femei!

Femeia Leu

Femeia Leu vrea sa domine, atat in relatiile personale, cat si in cele profesionale. Uneori se poate dovedi a fi nepasatoare si aroganta, insa, aceste defecte ascund doua mari calitati – FORTA SI DETERMINAREA. Este o persoana care nu munceste neaparat mult, insa lucreaza inteligent si stie sa se descurce in orice situatie. Pe plan amoros ar putea avea si de pierdut, din cauza ca este una dintre acele zodii de SUPER FEMEI dar, daca e s-o spunem pe sleau, nu prea o intereaseaza acest lucru, caci in final, cumva, toate lucrurile ies cum si-a propus!

Femeia Capricorn

Femeia Capricorn este o persoana atat de ambitioasa incat era firesc sa fie inclusa in top zodii de super femei! Munceste mult si vrea mereu sa dovedesca ceva. In plus, faptul ca este o persoana rece si distanta o transforma intr-o adevarata forta in fata problemelor. De fiecare data cand intalneste o situatie dificila, o analizeaza si incearca sa gaseasca cea mai rationala solutie.

Citeste si: Cum sunt zodiile la pat, in functie de varsta

Rolul ei de femeie puternica ii poate indeparta pe barbati, insa cel care o iubeste o va sprijini si ii va accepta personalitatea rigida.

Femeia Rac

Este o persoana sensibila si destul de complicata, insa este si puternica. Lupta cu greutatile cu multa forta si cu multa demnitate. Femeia Rac nu va pleca capul in fata nimanui si va spune intotdeauna verde-n fata ceea ce gandeste. Se apropie greu de oameni si e greu sa ii castigi increderea, insa este o persoana loiala, care tinem foarte mult la prieteni si familie.

Vezi care sunt celelalte 2 zodii de super femei pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. Femaia Balanta greu de cucerit, insa DA, este extraordinara

    2016-10-03T17:46:29+03:00 at 17:46

    Femeia Balanta, zodia cu o adaptabilitate si o simplitate extraordinara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top