Connect with us
Toreadorul VIctor Barrio a fost ucis de un taur, in timpul unei coride. Evenimentul era transmis in direct la o televiziune din Spania.

Știri

Matadorul Victor Barrio, ucis de un taur, in direct la TV VIDEO

Momente groaznice au avut loc in timpul unei coride din Spania. Victor Barrio, un matador cu peste 10 ani de experienta in domeniul luptelor cu tauri, a murit dupa ce a fost impuns mortal cu coarnele de catre un taur.

Tragedia a socat intreaga lume, mai ales ca evenimentul era transmis in direct la o televiziune spaniola. Presa iberica scrie ca sotia matadorului se afla in tribune si a urmarit neputincioasa cum sotul sau isi pierde viata in arena.

Cu toate ca a fost dus de urgenta la spital, celebrul matador nu a mai putut fi salvat. Barbatul avea un plaman perforat si o rana adanca in zona toracelui. Este primul caz din acest secol in care un matador experimentat moare in timpul unei coride.

Citeste si: A murit o legenda a sahului

Citeste si: A murit generalul Stanculescu

Vestea tragica a ajuns si la urechile premierului Spaniei, care a transmis condoleante familiei indurerate.

Coridele reprezinta una dintre cele mai controversate forme de spectacol din Europa. Luptele cu taurii sunt populare inca din secolul al XVI-lea in Peninsula Iberica, insa in ultima vreme, mai multe organizatii au cerut interzicerea acestora, acuzand cruzimea cu care sunt tratate animalele. Catalunia si Insulele Canare au interzis coridele, in timp ce in restul Spaniei, acestea se bucura de o mare popularitate si sunt difuzate la TV.

Vezi video pe teotrandafir.com!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top