Connect with us
Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021. Taur

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Taur. Este momentul să fii creativ în viața ta și să nu-ți mai fie teamă că nu ai talent. Cine poate defini talentul? În departamentul romantism, dragostea vieții tale ar putea fi chiar în fața ta. Încearcă să îți ridici ochii din cărți și privește în jur. Perechea perfectă ar putea fi oricare persoana din viața ta de zi cu zi. Trebuie doar să o vezi.

Săptămâna începe cu câteva zdruncinături majore în ce privește relațiile. Influxurile astrale ar putea scoate la suprafață câteva probleme pe care le-ai ignorat. Zic că este momentul acum sau niciodată, în timp ce încerci să lucrezi la aceste probleme, te integrezi în echipă sau te desparți de ea definitiv.

Reflecția continuă cu Pluto retrograd în Capricorn și în sectorul filozofiei și a metafizicii, marți. Acestă regândire a priorităților poate fi un fel de examen de absolvire pentru tine,  pe măsură ce analizezi la ceea ce ai învățat în ultimele luni. Afli cum să integrezi aceste lecții în situațiile actuale.

Ultima zi a săptămânii aduce independență atunci când Soarele face onjuncție cu Lilith din semnul tău. Acest aspect creează oportunitatea de a te rupe de mulțime și de a-ți recâștiga  libertatea interioară. Ai putea afla multe despre tine petrecând singur un timp.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Taur Relațional

Astrele te binedispun. Profit de această minunată șansă ca să te răsfeți cu umor. Dacă ți se pare greu să localizezi exact unde ce dorești, atunci poate că va trebui să iei măsuri mai serioase și să încerci să faci câteva glume cu iubita/iubitul ta/tău doar pentru a le reaminti cât de obraznic poți fi!

Marți, are loc sextilul Mercur – Neptun în timp ce Mercur intră în domiciliu așa că urmează-ți intuiția dacă, la un moment dat, drumul se bifurcă. 

Duminică, Venus îl va urma pe Mercur în Gemeni, și face și ea sextil cu Neptun, făcându-te să visezi la lucruri încântătoare. Cu cine te joci în fanteziile tale? Cred că este persoana pe care ar trebui să o cauți.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Taur Profesional

Relaționarea cu colegii și emoțional, nu doar la nivel mental este un concept cheie pentru tine săptămâna aceasta. Gândește-te că cei din echipa ta, precum și ceilalți colegi ai tăi, sunteți împreună în această pandemie. Îți va fi mult mai bine dacă vei adopta această perspectivă.

Este posibil să poți prezenta produse online, să tratezi cu ușurință cu cumpărătorul și să găsești oportunități de a face bani. S-ar putea să trebuiască să depui ore lungi de muncă, dar îți vei construi un viitor mai bun. Ai grijă cu privire la prietenii sau colegii de muncă bine intenționați care ar putea să îți dea sfaturi greșite. Energia îți mărește intuiția naturală. Ai încredere în primul tău impuls în orice situație. 

Energie care a încetinit lucrurile de câteva săptămâni începe să dispară. Concentrează-te pe finalizarea lucrurilor remarcabile. Poți străluci în ochii clienților sau colegilor de muncă. Este o perioadă bună pentru vinderea produselor sau ideilor tale. Este un adevărat noroc să dezvolți contacte importante.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Taur Financiar

Aspectele arată necesitatea de a aduce mai multă creativitate și plăcere în viața profesională. În același timp, există o relație intră-iese între banii pe care îi ai și câștigat și banii pe care îi datorezi. Este timpul să stabilești un echilibru între cele două prin crearea unui plan de plăți pentru orice card de credit, în timp ce afli cum să aduci mai mulți bani în fiecare lună.

Determinarea puternică te va ajuta să faci față situațiilor financiare dificile cu ușurință. Ia câteva decizii rapide în ceea ce privește problemele legate de bani. Canalizeză-ți energia într-o direcție pozitivă. Nu pierde timpul într-o muncă inutilă, deoarece ar putea pune în pericol finanțele tale. Stabilirea obiectivelor singure nu va fi suficientă. Pentru a reuși va fi necesară o determinare puternică și abilitatea de a lua măsuri rapide.

Horoscop Minerva 3 – 9 mai 2021 Taur Sănătate

O anumită relație te obligă să simți efectul tranzitelor de săptămâna aceasta. Fie o relație cu o altă persoană, fie un fel de relație pe care o ai cu o parte din tine, cum ar fi relația cu corpul tău, va resimți o serie de tensiuni. Ai putea folosi această energie pentru a face mișcare. Crește nivelul de încredere în sine, radiezi tipul de energie care îi motivează pe ceilalți sau încerci ceva nou și îi înveți noile mișcări și pe ceilalți!

Horoscop săptămânal Minerva 3-9 mai  2021 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top