Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021. Taur

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Taur. Oferă-ți serviciile altora, Taur. Generozitatea ta în răspândirea cunoștințelor va fi răsplătită. Lucrurile ar putea fi destul de confuze la început, dar odată ce începi să vorbești, vei fi surprins de cât de multe știi și cât de departe te poate duce inteligența, manierele și atitudinea sociabilă. Este incredibil. 

Urmărește cu atenție banii în următoarele săptămâni, cu Mercur în Gemeni. Stăpânul comunicării se mută în sectorul banilor și propriilor valori, încurajându-te să vii cu noi modalități de a câștiga bani. Găsirea unui sprijin secundar poate ameliora anxietatea financiară, dar încercați să căutați și soluții permanente.

Venus este și ea în Gemeni. Un prieten sau un partener romantic ar putea să-ți schimbe punctul de vedere cu privire la o anumită problemă și să îți aducă chiar o nouă înțelegere, asupra lucrurilor. Învață și crește.

Stima de sine ar putea primi o lovitură și s-ar putea să fii tentat să faci cumpărături, impulsiv, pentru a te face să te simți mai bine. Amintește-ți, că auto-valoarea nu se poate cumpăra. Tu o construiești.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Taur Relațional

Influxurile astrale te fac să-ți dai seama că va trebui să acționezi rapid dacă vrei să cunoști pe cineva mai bine, pentru că timpul se scurge. Tot ce ai nevoie este să invoci o anumită hotărâre, să te îmbraci ca să arați cât mai bine și să stabilești întâlnirea la telefon. 

 Trigonul între Mercur și Saturn în prima parte a săptămânii, care te face să provoci câteva lucruri în care crezi. Tendința ta de a dori să discuți totul acum poate fi enervantă.

Mercur este în Gemeni, semn pe care îl stăpânește, ușurează starea de spirit și te face mult mai puțin încăpățânat. Discuțiile deschise cu cineva care îți place cu adevărat pot duce la schimbări de opinie foarte interesante pentru unul sau pentru amândoi.

Ceres, care încurajează recunoștința, se asociază cu semnul tău practic, ajutându-te să privești lucrurile dintr-o perspectivă foarte realistă. Ai dat cuiva suficient credit? Mulțumește fratelui pentru că a contribuit pozitiv la viața ta sentimentală.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Taur Profesional

Parteneriatele de tot felul ar trebui să meargă foarte bine. În ceea ce privește asociațiile de afaceri, succesul și norocul ar putea părea chiar după colț. Rămâi concentrat asupra obiectivelor personale și vei putea să le atingi în cel mai scurt timp.

Dacă ai ocazia să participi la un atelier online sau la un seminar legat de locuri de muncă, nu ezita, fă-o. Chiar dacă te duce către un proiect la care ai vrut să renunți, nu lăsa să treacă această oportunitate. Gândește-te la noile impulsuri pe care le primești și la toate oportunitățile de rețea, acum cu noul sistem de telemuncă.

Ai opinii puternice și este posibil să nu îți dai seama de impactul asupra colegilor de muncă. Nu fi exigent cu privire la ceea ce ai de gând să realizezi. Este posibil ca alții să nu vadă lucrurile în același fel. Știu, este o perioadă cu energie ridicată pentru tine. Viața profesională va fi cea mai ușoară dacă urmezi metodele tradiționale. Cel mai mare succes vine prin urmarea procedurilor stabilite.

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Taur Financiar

Activitatea de a câștiga bani în casă sugerează o perioadă de pauze norocoase totuși. Visele și flash-urile psihice aduc tot felul de mesaje despre cum să câștigi mai mulți bani. Nu le ignorați, pentru că au înțelepciune pe care să o dorești. Este crucial să fii realist și nu idealist în legătură cu banii tăi. Dacă ești partener într-o afacere în care se primesc fonduri de la clienți, atunci te poți aștepta la câteva câștiguri săptămâna aceasta. 

Horoscop Minerva 10 – 16 mai 2021 Taur Sănătate

Începi să înveți mai multe despre corpul tău – s-ar putea să petreci mai mult timp în fața oglinzii din baie analizându-te critic, tenul, nasul, ochii, gura sau stând pe cântar și privind prostește cât arată. Nu este tocmai cel mai sănătos mod de a-ți petrece timpul, dar cred că o facem cu toți, la o adică. Consumul de multă apă te va ajuta să te concentrezi asupra corpului tău într-un mod pozitiv și să elimini toxinele. Pe de altă parte, ai grijă, ești mai predispus la infecții minore, dar iritante. Ia niște vitamine C, zinc sau echinacee. Ideile despre ceea ce te poate menține sănătos se vor schimba destul de dramatic în următoarele săptămâni. O nouă perspectivă ar putea face minuni.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021 toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTOR CAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top