Connect with us

Sport

Rezultate UEFA Champions League 28 septembrie – Liga Campionilor GRUPE

Uefa Champions League a început pe 13 septembrie. Ziua a doua din cea de-a doua etapă din Liga Campionilor a adus din nou meciuri extrem de disputate si foarte multe goluri în toate meciurile disputate.

UEFA Champions League rezultate 28 septembrie

Arsenal – Basel, scor 2 – 0

Un meci atractiv, cu Arsenal mai bună pe teren propriu, cu o tactică în care au construit fazele, în timp ce Basel s-a bazat mai mult pe apărare. Pentru Arsenal cele două goluri au fost înscrise de Walcott în minutele 7 si 26 ale primei reprize. Basel a reușit să primească două cartonașe galbene.

Citește și: UCL: Atletico Madrid – Bayern Munchen SCOR 1-0 LIVE TEXT

Atletico Madrid – Bayern Munchen, scor 1-0

A fost un meci intens, în prima parte am văzut mai multe faze de construcție din partea celor de la Atletico, iar în a doua parte Bayern a încercat să aducă golul egalizator însă nu a reușit sa treacă de defensiva lui Atletico. Aceștia din urmă nu au mai avut multe contrcuții de atac în a doua repriză, au profitat de neatențiile nemților și au reușit multe faze de contraatac. Golul victoriei a fost înscris de Carrasco în minutul 35. S-au acordat 4 cartonașe galbene pentru bayern și unul pentru Atletico Madrid.

Monchengladbach – Barcelona, scor 0 – 1

Gazdele au încercat să surprindă Barcelona pe contraatac, au reușit să înscrie în minutul 34 prin Hazard, la pauză păstrându-și avantajul. În a doua repriză Barcelona a înscris de două ori, în minutul 65 prin Turan și în minutul 74 prin Pique.

Besiktas – Dynamo Kiev, scor 1 – 1

Ambele echipe au jucat un meci de posesie, însă meciul nu a fost unul spectaculos. În prima repriză a înscris Quaresma în minutul 29, Kiev egalând în a doua repriză în minutul 65 prin Tsygankov. Besiktas a primit două cartonașe galbene iar Kiev trei.

Celtic – Manchester City, scor 3 – 3

Un meci atractiv, Manchester City a fost echipa care a pasat mai mult, cei de la Celtic au încercat să contraatace cât mai mult. Pentru Celtic au înscris Dembele de două ori, iar Sterling a dat autogol. Pentru Manchester au înscris Fernandinho în minutul 12, Sterling în minutul 28 și Nolito în minutul 55. A fost primul meci din această etapă în care nu s-a acordat niciun cartonaș galben.

FK Rostov – PSV, scor 2 – 2

A fost un meci strâns, pentru Rostov a înscris Poloz de două ori, în minutele 8 si 37. La PSV au înscris Propper în minutul 16 si De Jong în prelungirile primei reprize. PSV a beneficiat de un penalty în minutul 57, însă a fost ratat de Propper. S-au acordat câte două cartonașe galbene de fiecare echipă.

Ludogorets – Paris SG, scor 1 – 3

Ambele echipe au atacat, însă Ludogorets a reușit să înscrie doar o dată în minutul 16 prin Natanael. La Paris au înscris Matuidi în minutul 41, Cavani în minutul 56 și 60. Și aici s-au acordat cinci cartonașe galbene, trei pentru Ludogorets și două penetru Paris SG. În minutul 59, Ludogorets a ratat un penalty prin Moti.

Napoli – Benfica, scor 4 – 2

Strategia celor de la Benfica a fost una riscantă, au reușit să înscrie de două ori prin Guedes în minutul 70 și Salvio în minutul 86. Napoli a înscris în minutul 20 prin Hamsik, minutul 51 prin Mertens, 54 prin Milik si în minutul 58 din nou prin Mertens. Un singur cartonaș pentru Napoli, patru cartonașe galbene pentru Benfica.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top