Connect with us

Știri

Accident in Galati: 18 persoane ranite – Planul rosu de interventie, activat

Accident in Galati. Un numar de 18 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un accident de microbuz produs pe raza localitatii Schela din judetul Galati, cinci dintre acestea fiind incarcerate, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galaţţi, Eugen Chirita.

Autoritatile au activat planul rosu de interventie in urma accidentului.Drumul este blocat intre localitatile Schela si Galati. Conform primelor informatii, cauza accidentului ar fi neacordarea de prioritate.

Toate ambulantele disponibile au fost mobilizate pentru a interveni in sprijinul victimelor. Din fericire, nicio persoana nu este grav ranita, iar unii dintre cei raniti au refuzat transportul la spital, fiind tratati la fata locului.

Doar sapte persoane au fost transportrate la spital, conform directorului serviciului de Ambulanta Galati, dr. Mihai Polinschi. Acesta a precizat ca sase ambulate si un echipaj de transport victime multiple al SMURD au intervenit la locul incidentului rutier, autoritatile declansand planul rosu de interventie.

El a mai adaugat ca nicio persoana nu are viata pusa in pericol.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top