Connect with us
Accident în Hunedoara, joi dimineața. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit pe DN 7, la intrarea în Orăștie. Planul roșu de intervenție a fost activat.

Știri

Accident în Hunedoara pe DN 7. Planul roșu de intervenție, activat

Un accident grav a avut loc în județul Hunedoara pe DN 7, joi dimineața, la intrarea în Orăștie. Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit, după ce șoferul celui din urmă nu a acordat prioritate când a intrat pe drumul județean.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru news.ro că  la locul accidentului au intervenit trei ambulanţe SMURD, trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, o autospecială de transport victime multiple, precum şi un echipaj de descarcerare, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Din primele informații rezultă că nouă oameni au fost răniți: doi din autoturism și șapte din microbuz. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii acestui accident.

 

La ora transmiterii acestei ştiri, pe DN 7, în zona în care s-a produs accidentul se circulă alternativ, pe o bandă de mers, potrivit IPJ Hunedoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top