Connect with us
ISIS a dezvaluit in ce oras va avea loc urmatorul atentat terorist

Știri

ISIS a dezvaluit in ce oras va avea loc urmatorul atentat terorist

ISIS, organizatia terorista Stat Islamic, a dezvaluit pe Twitter care este urmatorul oras in care pregateste un atentat terorist. Teroristii sarbatoresc pe Twitter atacul din Nisa si spun ca este un nou succes in lupta impotriva Occidentului.

Organizatia ISIS a publicat o fotografie cu turnul Eiffel in flacari. Cu toate ca atentatul din Nisa nu a fost revendicat inca de teroristii irakieni, intr-o alta imagine acestia anunta ca urmatoarea tinta va fi Berlinul.

Organizatia terorista a avertizat inca de saptamana trecuta ca atentatele teroriste nu se vor opri, dupa cel din Bangladesh in care au murit zeci de persoane, printre care si cetateni italieni aflati in vacanta in aceasta tara. „Ceea ce ati vazut in Bangladesh a fost doar o mica parte.

CELE MAI IMPORTANTE INFORMATII DESPRE ATENTATUL DIN NISA:

>> Prima fotografie cu soferul care a ucis 84 de persoane in Nisa
>> Clotilde Armand, mesaj radical dupa atentatul din Nisa
>> Liderii lumii – uniti impotriva terorismului
>> 10 copii au murit in atentatul din Nisa. TRASEUL TERORISTULUI – FOTO
>> ATENTAT TERORIST in NISA. Romanca in Franta: „Refugiatii sunt de vina!”
>> RIHANNA se afla in Nisa in timpul atacului terorist
>> ATENTAT TERORIST: Franta lovita de 3 ori. 216 morti si 660 de raniti

Acest lucru se va repeta, se va repeta si se va repeta pana cand voi pierdeti si noi castigam iar legea Sharia va fi instituita in intreaga lume”, a declarat intr-un video unul din militantii ISIS, Abu Issa al-Bengali.

Azi noaptea, cu ocazia artificiilor organizate de Ziua Nationala a Frantei, un tunisian aflat sub supravegherea autoritatilor pentru infractiuni minore a intrat cu camionul in multimea de pe faleza din Nisa care asistau la petrecerea de ziua lor.

Mohamed Lahouaiej Bouhlel este numele celui care a omorat 84 de persoane, iar conform presei franceze, bilantul s-ar ridica la 88 in aceasta clipa. Printre morti se numara si 10 copii. Doi romani, sot si sotie, au fost raniti in acest atentat, unul din ei aflandu-se in stare grava la spital. De asemenea, 54 de copii din cei raniti se afla in stare grava la Spitalul de Pediatrie din Nisa.

Atacurile tot mai ingrozitoare ale Statului Islamic vin dupa ce unul din liderii importanti ai ISIS, cunoscut ca Omar Cecenul, a fost anihilat. In clipa de fata, in Franta, Spania, Italia si Germania s-a emis alerta terorista, iar cea din Spania este ridicata la cel mai inalt grad: 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top