Connect with us
Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat pe Facebook ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatiile acestuia.

Știri

Raluca Pruna il da in judecata pe Victor Ponta: „L-as fi pus sa repete anul!”

Raluca Pruna il va actiona in instanta pe fostul premier Victor Ponta, dupa ce acesta a afirmat despre ea, pe contul de Facebook” ca ar fi „stalinista”.

„Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinista. Din nou, a suta oara. Mai bate campii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zabovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem insa in alt joc si el e (inca) in politica mare. Il anunt public – ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanta astfel de afirmatii. Poate iși ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni rationali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii.

Citeste si: Ce scrie in stenogramele Wikileaks din cazul ERDOGAN despre PONTA si IOHANNIS

Pe cei multi, scarbiti de cum sunteti reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflectie: nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legata de numar, va explic gratis)”, a scris Raluca Pruna pe Facebook.

Reactia Ralucai Pruna vine dupa ce fostul premier a scris pe contul de Facebook ca isi doreste un „Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului)” cu incaperi care sa poarte numele „Raluca Pruna” si „Monica Macovei”.

„Felicitari Gabrielei Firea si tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan sa aiba un loc ce ii poarta numele in Bucuresti! Atitudinile si abordarile fasciste si securiste care sunt atat de prezente in viata publica din Romania anului 2016 (si in baza carora toti pigmeii il „infierau” cu manie proletara pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de aceasta data! PS – cand o sa facem un Memorial al Crimelor Securitatii si Stalinismului (plus Basismului) in Romania putem avea acolo si incaperi cu numele „Monica Macovei” si „Raluca Pruna”! Merita tovarasele sa nu le uitam ca sa nu repetam ororile acestora!”, a scris Ponta pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top