Connect with us
Știrile zilei 21 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știri

Știrile zilei 21 octombrie 2016. Principalele subiecte ale zilei

Știrile zilei 21 octombrie 2016. Cele mai importante subiecte ale zilei!

Alertă cu bombă la Spitalul Militar din Capitală

Echipajele de pirotehniști ale Poliției Române au intrat în alertă după o amenințare cu bombă la Spitalul Militar din București. O persoană a sunat la 112 și a spus că în unitatea spitalicească a fost amplasat un dispozitiv explozibil. Citește aici mai multe detalii!

Accident în Buzău. O adolescentă, în comă după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

Un accident grav s-a petrecut în Buzău, în localitatea Poșta Câlnău. O fată de 16 ani a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Adolescenta se îndrepta spre școală. Fata este în comă și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Buzău. Citește aici mai multe detalii!

O fostă atletă a murit într-un grav accident de circulație

Tragedie în lumea sportului! Cristina Bojan, fostă atletă, a murit într-un grav accident de circulație, la vârsta de doar 23 de ani. Tragicul accident s-a produs pe șoseaua de centură a municipiului Oradea. Citește aici mai multe detalii!

Cutremur de 6.6 grade în Japonia. Mai multe clădiri s-au prăbușit

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6.6 grade pe scara Richter s-a produs vineri în Japonia, a anunțat Institutul American de Geofizică. În urma seismului mai multe clădiri s-au dărâmat. Citește aici mai multe detalii!

Alina Gorghiu demisionează dacă PNL nu va face majoritatea după alegerile parlamentare

Președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la Timișoara, că își va da demisia în cazul în care liberalii nu vor reuși să facă majoritatea după alegerile parlamentare din decembrie. Citește aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top