Connect with us

Știri

Stirile zilei 26 august 2016. Principalele subiecte ale zilei

Stirile zilei 26 august 2016. Principalele subiecte ale zilei.

1. Cutremur in Italia- 6 romani au murit si 17 sunt disparuti. Bilant nou: peste 250 de morti

Ministerului Afacerilor Externe a confirmat, in aceasta dimineata, ca sase romani si-au pierdut viata in urma cutremurului din Italia. In plus, alti cinci sunt in spital si alti 17 sunt dati disparuti. Bilantul a crescut la 250 de persoane decedate. Citeste aici mai multe detalii!

2. Explozie in Turcia la o sectie de politie: 9 morti si zeci de raniti

O explozie cu masina-capcana a avut loc in Turcia, in orasul Cizre. Noua persoane si-au pierdut viata si alte zeci au fost ranite. Citeste aici mai multe detalii!

3. Presupusul criminal al suporterului dinamovist a fost retinut

Un tanar de 25 de ani a fost retinut in cazul suporterului dinamovist decedat in urma unei altercatii, la finalul partidei Steaua – Dinamo, de sambata trecuta. Citeste aici mai multe detalii!

4. Actorul Florin Zamfirescu este purtatorul de cuvant al PRM

Actorul Florin Zamfirescu a decis sa intre in politica. Dupa ce a participat la o sedinta a Partidului Romania Mare, actorul a devenit purtatorul de cuvant al formatiunii politice. Citeste aici mai multe detalii!

5. Franta: Interdictia de a purta burkini a fost suspendata de justitie

Interdictia de a purta burkini, decisa recent in Franta de mai multe primarii, a fost suspendata de Consiliul de stat, cea mai inalta instanta administrativa a tarii. Citeste aici mai multe detalii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top