Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Se anunță o săptămână încărcată pentru zodia Berbec!

Știri

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu Berbec

Horoscop lunar iunie 2017 Oana Hanganu Berbec. Berbecii călătoresc, au succes în profesie și noroc de bani. Din 21 iunie, prioritatea lor este familia.

Pentru Berbeci, primele trei săptămâni din iunie vor fi de-a dreptul epuizante: o mulțime de telefoane, o mulțime de întâlniri și de evenimente la care trebuie și vor să ia parte.

Citește Horoscopul și pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Din 21 iunie, Berbecii vor sta mai mult pe-acasă, alături de familie, iar siguranța financiară a celor dragi va deveni o prioritate.

Asta pentru că până în 21 iunie, Soarele se va afla în Gemeni și în sectorul Comunicării din astrograma Berbecilor, iar din 21 iunie, va intra în zodia Rac și în sectorul Familiei din astrograma lor.

În primele 3 săptămâni din iunie, Berbecii vor avea noroc de bani, vor semna contracte avantajoase, vor primi multe invitații și vor face multe drumuri în interes profesional.

Din 6 iunie, viața profesională a Berbecilor va primi  sprijinul lui Mercur, planeta Comunicării și Afacerilor, care se va muta chiar în „sectorul Comunicării” din astrograma Berbecilor, unde va sta până în 21 iunie.

În 9 iunie va fi Luna Plină în zodia Săgetător și „Marele Benefic” Jupiter își va relua mersul direct în zodia Balanță.

Astfel, în jurul datei de 9 iunie, Berbecii pot pleca într-o călătorie sau pot primi oferte de muncă din străinătate.

Mai mult, reluarea tranzitului direct de către Jupiter înseamnă, pentru Berbeci, noi parteneriate sau anularea eventualelor tensiuni din cele existente.

În plan sentimental, primele 5 zile din iunie vin cu șansa de a întâlni sufletul-pereche, pentru că Berbecii au în zodia lor planeta Iubirii, iar aceasta  în relații armonioase cu Nodul Nord, aflat în „casa Iubirii” din astrograma lor.

Din 21 iunie, familia va deveni prioritatea Berbecilor care vor rezolva probleme legate de casă, vor relua legătura cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp sau își vor schimba locuința.

Tot din 21 iunie, nativii care vor să vândă sau să cumpere o casă ori un teren vor încheia tranzacții avantajoase.

Luna Nouă din data de 24 iunie le poate aduce Berbecilor o nouă casă, un nou membru de familie sau chiar o nouă familie (cei care se căsătoresc acum având drept mare protector pe Jupiter, aflat chiar în sectorul mariajului din astrograma Berbecilor).

Pentru ceilalți nativi, Luna Nouă în Rac din 24 iunie vine cu șansa de a anula vechi tensiuni și de a reface sau consolida armonia în familie.

Luna iunie va fi marcată de Crucea cardinală care se formează pe segmentele Berbec-Balanță și Rac-Capricorn.

Aceasta va aduce schimbări majore care se vor petrece cu rapiditate.

Berbecii care „vor fi pe fază” și își vor calcula corect pașii vor avea succes. Important este să aibă așteptări realiste!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top