Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 19 - 25 aprilie - zodia Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 19 – 25 aprilie – zodia Berbec

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 Berbec. S-ar putea să te gândești astăzi la chestiuni politice sau sociale, în special la ce se petrece la nivelul planetei. S-ar putea să fii îngrijorat de viitorul tău și al copiilor tăi. S-ar putea să încerci să pui subiectul în discuție la o adunare socială. Cineva pe care îl întâlnești acolo te va învăța câte ceva despre această problemă. Dacă trebuie să te implici în continuare, sensibilizând oamenii cu privire la această problemă, fă-o!

Cărțile pe care probabil le-ai citit în ultima vreme te-ar putea determina să te gândești profund la chestiuni spirituale sau filosofice. Mintea ta este mai rapidă ca de obicei, așa că probabil poți înțelege câteva idei destul de complexe. Latura ta practică ar putea ridica îndoieli cu privire la aplicabilitatea a ceea ce înveți, dar nu-ți fă griji. Acest lucru trebuie să fie clar pentru tine în cele din urmă.

Ai vorbit în ultimele două săptămâni, dar acum este timpul să o ieie pas cu pas. Pe măsură ce Soarele se pregătește săplece din semnul tău, marși, înainte va face un sextil cu Marte stăpânul tău planetar, mergi după ce vrei cu entuziasm și impuls. Este în regulă să acționezi în interes personal atâta timp cât ai un plan.

Venus va fi în sectorul banilor munciți și a valorilor personale în următoarele săptămâni, încurajând câștigarea și cheltuirea banilor. Cu toate acestea, nu cheltuiți toți banii pe pe tine că mai sunt și alte nevoi.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Berbec Relațional

Ceva sau cineva trebuie să se miște în ceea ce privește viața amoroasă. Astrele sugerează că vei găsi ușor un consens. Poate că este o atitudine îndărătnică doar sau o persoană, de care tocmai te-ai săturat. Dar, indiferent câte discuții a-i purta, va exista o schimbare. Nu poți să nu fii gelos pe prietenii tăi care par să se afle într-o relație fericită, când Junona, asteroidul care vorbește despre relație, este retrograd. Răbdarea nu este cu siguranță punctul tău forte.

Venus este în Taur, unul dintre semnele pe care le stăpânește, la jumătatea săptămânii trecute, ceea ce te aduce într-o dispoziție romantică. Îți dă răbdarea de care ai nevoie, astfel încât să poți accepta fără probleme ceva la care urmează să renunți la începutul săptămânii.

Mercur este și el în Taur și conjunct cu Soarele, dându-ți acordul pentru a face mișcarea dorită. Vorbește tare, fărp teamă, nu greșești ce spui!

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Berbec Profesional

Întrebă-te ce trebuie creat pentru a face treaba să meargă mai ușor și mai eficient și apoi fă planuri pentru a crea acest lucru. Încetinește procesul de gândire, astfel încât să poți asimila pe deplin informațiile care vin la tine. Este dificil să digeri complet materialul care sigur își va atrage atenția într-o zi, cu excepția cazului în care încetinești ca să te relaxezi.

Imaginația ta creativă este puternică. Vizualizezi tipul de situație de lucru pe care o dorești și continui să bați la diverse uși pentru ca aceasta să se întâmple. Este o perioadă în dacă ești prea naiv vei primi dividende mai târziu. Fă-ți temele dacă ești în căutarea unui loc de muncă. Vezi că există șanse de angajare în domenii care au ca obiect tehnologiile ecoviitorului și pe care poate nu le-ai luat în calcul.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Berbec Financiar

Determinarea te ajută să faci față situațiilor financiare dificile mai ușor. Ia câteva decizii rapide în ceea ce privește problemele legate de bani. Canalizează-ți energia într-o direcție pozitivă. Nu pierde timpul cu o muncă inutilă, deoarece ți-ar putea pune în pericol finanțele. Stabilirea unor obiective de unul singur nu va fi suficientă. Pentru a reuși este nevoie de determinarea de care aminteam și abilitatea de a lua măsuri financiare rapide.

Încearcă să nu cheltui banii aiurea săptămâna aceasta. Cei implicați în construcții și în imobiliare ar putea obține oferte satisfăcătoare. Evită să iei un împrumut sau să împrumuți bani altora. Urmărește cu strictețe cheltuielile, mai ales în weekend.

Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie Berbec Sănătate

Săptămâna aceasta sănătatea nu îți va cauza probleme majore și este posibil ca și nivelul de stres să fie unul scăzut. Atitudinea ta pozitivă și sistemul imunitar puternic te mențin pe linia de plutire. Vei observa diferența pe care o au obiceiurile alimentare proaste modificate asupra sănătății tale. Adolescenții vor da de capăt problmelor dermatologice ale feței. Tot schimbarea modului de alimentație îi ajută.

Citește și Horoscop Minerva 19 – 25 aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top