Connect with us
Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie 2021 Berbec

Horoscop 15 – 21 februarie Berbec. Previziuni complete pentru acești nativi, realizate de astrologul Minerva. Va fi o perioadă extraordinar de agitată.

Prudența nu este tocmai cuvântul potrivit pentru tine. Cu toate acestea, va trebui să fii mai diplomat atunci când Mercur face trigonul cu Marte. Nu lua decizii importante atunci când vine vorba despre finanțele tale. O eroare tehnologică sau un sfat prost te pot duce pe o cale greșită.

În timp ce aștepți, concentrează-te asupra speranțelor și ambițiilor duminică, când Mercur revine în mers direct. Ce speri să realizezi? S-ar putea să faci câteva conexiuni noi care să te ajute să obții ce dorești.

Dacă ai reușit să stai departe de necazuri în această săptămână, vei fi răsplătit sâmbătă, când Nodul Nord face pătrat cu Neptun din Pești și aduce interese legat de viața. Întoarce favoarea ajutând persoanele care au nevoie de asta.

Ai o energie lunară practică și suprarelistă când Soarele se mută în Pești pe 18 februarie! Poți folosi această mișcare pentru a dobândind putere la locul de muncă. Treci peste oricine îndrăznește să te împiedice. Necruțător ar putea fi un cuvânt pe care îl auzi de cteva ori astăzi – și ia-l ca pe un compliment. Nu muncești pentru a-ți face prieteni, deși nu aș spune că nu profiți de o prietenie ca să obți ce doriești. A spune că ești ambițios este o subevaluare, cred că ești mult mai mult. Și mai este adevărat ce se spune că oamenii pe care calci pentru a ajunge în vârf vor fi tot acolo așteptându-te în timp ce cazi.

Pătratul Lună-Pluton de miercuri, te poate copleși dacă ai prea mult la regrete. Încearcă să nu fii prea dur cu tine. Cu toții am făcut greșeli (mai ales acum, în timpul carantinei, când situațiile pentru unii au devenit grave), dar nu te vor defini pentru totdeauna. Cea mai bună modalitate de a trece peste acest scur moment incomod, va fi să te ierți și să încerci să nu reacționezi prea dur dacă este posibil.

Mercur reine în mers direct, duminică. Poți sta deoparte în sens emoțional, pentru moment, astfel încât să poți vedea lucrurile dintr-o perspectivă foarte obiectivă. Vor veni schimbări și ești pregătit pentru ele.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Berbec. Relațional

Mintea voastră este extrem de activă în timpul conjuncției Jupiter-Mercur la începutul săptămânii. Totuși, ai grijă nu trece direct la concluzii, deoarece nu este întotdeauna ceea ce pare. Argumentele pot apărea în timpul trigonului de astă dată, Mercur-Marte, mai ales dacă îți este greu să spui ce ai în minte. Conjuncția Mercur-Jupiter te ajută să cunoști mai bine pe cineva care îți place. Comunicarea ar trebui să fie ușoară, mai ales atunci când folosești cea mai recentă tehnologie.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Berbec. Profesional

S-ar putea să vă confruntați acum cu o dilemă. Un coleg sau un șef ar putea avea mai mult de câteva critici cu privire la planurile și proiectul în care ești angrenat. Nu-l lăsa să oprească proiectul care s-a materializat mai târziu decât ai dorit. Vezi-ți de muncă și o să fie OK. Același sfat se aplică și colegilor care te invidiază!

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Berbec. Financiar

Ai aspecte care sugerează lichidități așa că bugetează-ți economiile cu cap. Decât să intri în panică mai bine gândește-te la modul în care această perioadă îți dă timpul necesar pentru a-ți planifica lucrurile. Poți transforma un hobby într-un loc de muncă cu normă întreagă. Cu ingeniozitate și acțiune concentrată vei reuși. Imaginația ta este una fără egal acum.

Horoscop Minerva 15 – 21 februarie Berbec. Sănătate

Redu consumul de dulciuri, în special de zahăr. Energia cu care trebuie să lucrezi este destul de slabă dacă ne gândim la ciocnirile astrale din Univers. Reacționezi la agitația din jur determinată de aceste tranzite și te simți epuizat energetic și psihologic. Se întâmplă atât de multe în inconștientul tău și nu există niciodată suficient timp pentru a te concentra.

Citește și Horoscop Minerva 15 – 21 februarie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top