Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC. Dacă va trebui sau nu, să faci o cheltuială specifică, poți provoca o anumită tensiune între tine și un coleg de la birou. S-ar putea să crezi proiectul nu este fezabil acum, în timp ce colegul tău este decis să meargă pe acesta. Nu încerca să ajungi la un acord în această privință. Niciunul dintre voi nu va ceda. Așteptă câteva zile până când sunteți amândoi puțin mai calmi.

Trigonul Soare – Pluto sugerează că este un moment minunat pentru a începe să investești în tine și în obiectivele tale de carieră. Ar putea duce la mai mulți bani pe termen lung.

Soarele tranzitează sectorul comunicării și al gândirii, permițându-ți să îți exprimi cu ușurință gândurile și opiniile. Este un moment ideal pentru conversații pline de pasiune, despre călătorii pe distanțe scurte și pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă diferită. Fii atent la ceea ce spui.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC – Relațional

Ești foarte conștient de dinamica relației tale cu energia astrală de săptămâna aceasta. Cineva, care îți place în mod deosebit te aduce la o înțelegere asupra a ceea ce vrei de la un parteneriat. Indiferent de lecțiile pe care le-ai fi învățat înainte, acestea pot fi benefice doar pentru că vei decide cât de departe vrei să duci această ultimă aventură.

Există încă trigononul Soare-Pluto, în timp ce Pluto este în semn de pământ, iar Soarele în semn de Aer, la începutul săptămânii, ceea ce te poate ajuta să te concentrezi pe termen lung. Ai tendința să vrei totul acum, dar acest aspect aduce răbdarea de care ai nevoie pentru a vedea lucrurile în lumina lor reală.

Mai târziu în săptămână, Soarele în Gemenii îți îmbunătățește modul în care comunici cu potențiala parteneră. Dacă ești dispus să vorbești despre orice și vei sparge gheața și te va ajuta să te cunoști mult mai bine.

Trigonul Soare-Saturn de mai târziu din săptămână încurajează moderarea, care nu este cea mai bună trăsătură a ta. Încearcă doar să îți amintești că dragostea nu trebuie să fie totul sau nimic.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC – Profesional

Unii colegi vor încerca să te convingă că o idee mai nouă este cea mai bună. Poate că tocmai a ieșit pe piață un nou obiect gadget care vor să te convingă să îl cumperi. Firește, vei fi sceptic. Nu fi prea rigid din cauza asta. Fii deschis la noile idei. În general, săptămâna va decurge fără probleme și vei primi sprijin emoțional extraordinar pentru munca pe care o faci. Alții sunt capabili să empatizeze cu starea prin care treci, în bine sau în rău și acest lucru îți face munca mult mai ușoară.

Finalizează sarcinile restante și asumă-ți responsabilitatea pentru viața ta. Evită să dai vina pe cineva sau să îi judeci pe alții. Vei începe să descoperi că adevărata fericire stă în tine. Revizuiește-ți cu sinceritate acțiunile din trecut și modul în care ai fi putut să folosești abuziv șanseșe. Ai ocazia de a găsi ceva nou sau de a rezolva o veche dezamăgire.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC – Finanaciar

Este o săptămână interesantă. Invitațiile sociale și profesionale sunt acum normale, așa că obișnuiește-te să jonglezi cu mult mai multe în fiecare zi. Nu te aștepta ca trăirile tale să fie liniștite. Este posibil să ai probleme cu echilibrul dintre muncă și familie sau pur și simplu să te simți bolnav din cauza aceleiași rutine vechi. Nu este suficient doar să câștigi bani acum. Trebuie să experimentezi ce poți face în ceea ce privește timpul tău.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie BERBEC – Sănătate

Așteptând momentul potrivit pare să nu fie benefic strategiei pentru sănătate. Ești ceva mai ezitant cu privire la activitățile normale, de zi cu zi, dar acest lucru este de așteptat cu tranzitele de săptămâna aceasta. Problemele și activitățile de sănătate nu pot fi suspendate – trebuie să faceți mișcare și să respectați mesele principale ale zilei, nu fii indiferent. Ia în considerare că trebuie să fii extrem de sârguincios în ceea ce privește concentrarea asupra ta și îngrijirea de sine.

Există câteva curente ciudate, subtile, care te-ar putea pune pe margine. Treceți printr-o fază interesantă de a afla mai multe despre modul în care funcționează corpul tău și despre ce îl face să se simtă bine sau rău. Ia notă cu privire la zilele următoare, mai ales când te simți grozav și ai multă energie.

Horoscop săptămânal Minerva 31 mai – 6 iunie 2021 pentru toate zodiile

BERBECTAUR GEMENI RACLEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top