Connect with us
Horoscop săptămânal 30 octombrie - 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Balanță– Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Balanță– Oana Hanganu. Balanțele se ceartă cu familia din cauza partenerului care nu este pe placul rudelor. În plan profesional, succesul vine din colaborări și oferte-surpriză. Noroc în plan financiar încep să aibă prin intermediul altora, din 31 martie.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru Balanță anunță șanse de afirmare chiar de luni, când Luna aflată în sectorul Carierei va fi în armonie cu Jupiter aflat în casa Banilor din astrograma generală a zodiei.

Ziua de marți, 27 martie, va fi excelentă pentru socializare și pentru nativii interesați de dezvoltarea sau promovarea unor proiecte pe internet. Miercuri, tot pe internet sau prin intermediul unor prieteni, Balanțele își pot întâlni jumătatea sau pot face cunoștință cu un posibil partener de afaceri. Dar, pentru că Mercur este retrograd până la jumătatea lui aprilie, Balanțele trebuie să nu își facă iluzii, planuri sau speranțe prea mari înainte de vreme.

Ziua de joi, 29 martie, va fi provocatoare pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu unul tensionat format de Soare și Saturn. În prima parte a zilei, Venus (planeta Iubirii, planetă care le patronează pe Balanțe) și Uranus, planeta Surprizelor, vor acționa în tandem în sectorul Mariajului și al Parteneriatelor din astrograma Balanțelor.

Nativii pot face noi pași într-o relație sau pot stinge mai ușor eventuale tensiuni din cuplu. Aspectul amintit poate aduce noroc și colaborărilor profesionale ale nativilor sau poate veni cu noi propuneri sau oferte-surpriză.

Dar, joi seara, Soarele aflat în casa Parteneriatelor și Saturn aflat în sectorul Familiei din astrograma Balanțelor vor aduce tensiuni în familie din cauza unei colaborări profesionale care le obligă pe Balanțe să petreacă prea puțin timp acasă, cu cei dragi. Sau, în cazul unor nativi, noul partener de suflet nu va fi pe placul părinților.

Ce trebuie să facă Balanțele de Luna Plină

Vineri, Luna va intra în zodia Balanță, unde, în ziua de sâmbătă, 31 martie, va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie). Luna Albastră le va cere nativilor Balanță să se gândească mai mult la ei înșiși, la interesele și proiectele lor, la visele și aspirațiile lor și la modalitățile concrete prin care își pot schimba viața în sensul dorit.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top