Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Berbec– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Berbec– Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Berbec– Oana Hanganu. Berbecii care vor să renegocieze un contract sau să obțină o promovare trebuie să profite de conjunctura favorabilă de joi dimineață. Vineri, colegii trag sfori” în defavoarea lor. Weekend-ul, provocator pentru relații.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Berbec anunță posibile certuri în familie sau probleme neașteptate legate de un imobil, chiar de luni. Sau nativii Berbec vor fi neplăcut surprinși de o rudă care le cere ajutorul pe un ton imperativ sau ca recompensă pentru un serviciu din trecut.

Zilele de marți și miercuri sunt perfecte pentru Berbecii care doresc să se împace cu un fost partener sau să reia un proiect personal, dar dificile pentru nativii care deși au o relație stabilă, încearcă să ”joace la două capete” și se lasă atrași în mrejele unei aventuri.

Berbecii care vor să renegocieze un contract sau să se facă remarcați la locul de muncă trebuie să profite de conjunctura astrală favorabilă din dimineața zilei de joi, 29 martie. Atunci, planetele Venus și Uranus vor acționa în echipă, sporindu-le farmecul personal, originalitatea, inventivitatea și puterea de convingere.

A doua parte a zilei de joi și ziua de vineri vor fi mai complicate pentru Berbeci. Li se vor recunoaște meritele, dar numai verbal sau vor primi doar promisiuni legate de o viitoare (dar incertă) promovare. Sau anumiți colegi invidioși vor ”trage sforile” în defavoarea nativilor.

Pentru unii nativi, careul dintre Soare și Saturn, ”activ” în a doua parte a săptămânii poate însemna și nevoia de reorientare în plan profesional, renunțarea la un proiect sau acceptarea rolului secundar într-o relație în care, până acum, dominau și hotărau totul.

În cuplu, Berbecii trebuie să se implice mai mult și să reclădească încrederea sau afecțiunea. Luna Plină din ziua de 31 martie, va fi un moment hotărâtor pentru multe parteneriate (inclusiv profesionale) în care sunt implicați nativi Berbec.

Luna plină aduce adevăruri neștiute

Luna Plină de sâmbătă va scoate la lumină adevăruri nerostite, iar de câștigat vor avea doar cei care vor da dovadă de flexibilitate, empatie și răbdare. Va avea loc în sectorul Parteneriatelor din astrograma Berbecilor și îi va ajuta pe nativi să își înțeleagă mai bine partenerul de viață, să decidă ce doresc, de fapt, de la o relație, ce îi face fericiți și, în același timp, să își facă planuri de viitor.

Și, pentru că la momentul e Lună Plină, planeta Venus va fi, deja, în zodia Taur (unde va ajunge în dimineața zilei de 31 martie), mulți nativi Berbec vor fi preocupați de situația lor financiară. Venus este nu doar ”planeta Iubirii”, ci și ”Micul Benefic”. Aflată în zodia Taur, Venus aduce un plus de energie în casa Banilor din astrograma Berbecilor, pe care îi va ajuta să depășească mai ușor provocările aduse de Mercur retrograd.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top