Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie –1 aprilie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie –1 aprilie 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26martie –1 aprilie 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii trebuie să se abțină de la critici sau comentarii la adresa șefilor, mai ales dacă sunt provocați de colegi care sunt prea amabili sau prietenoși. În plan sentimental, săptămâna le poate aduce schimbări, surprize, declarații, dar și clarificări.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Vărsător anunță o multă muncă, stress și responsabilități suplimentare la serviciu chiar de luni, când s-ar putea ca nativilor să li se ceară să refacă documente greșite de colegi.

În zilele de marți și miercuri, Luna aflată în zodia Leu va pune accent pe viața sentimentală a nativilor Vărsător. Unii dintre ei vor afla, cu surprindere, că au admiratori discreți la serviciu sau vor primi dovezi de afecțiune și declarații de la un partener de afaceri.

În cuplurile cu vechime, Vărsătorii vor face declarații, dar vor fi, în același timp, și foarte sinceri, spunând exact ce vor, ce îi deranjează ori ce așteptări au de la partener.

Ziua de joi, 29 martie, va fi complicată pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu un aspect tensionat între Soare și Saturn.

Joi dimineața, Venus și Uranus (planeta care îi patronează pe Vărsători) vor acționa în tandem în casa Comunicării din astrograma Vărsătorilor și vor aduce vești bune, surprize plăcute, întâlniri cu persoane dragi, invitații la evenimente de la care nativii ar fi bine să nu lipsească.

În seara zilei de joi, însă, aspectul tensionat dintre Soare și Saturn poate aduce decizii neașteptate ale șefilor sau finanțatorilor privind încetarea sau amânarea unui proiect la care nativii lucrau cu plăcere. Sau anumite opinii exprimate de nativi îi deranjează pe șefii acestora. Ar fi bine ca în această perioadă Vărsătorii să se abțină de la critici sau comentarii la adresa șefilor, chiar dacă sunt provocați de colegi aparent prietenoși sau excesiv de amabili.

Sâmbătă, 31 martie, planeta Venus intră în zodia Tar unde va rămâne până în 24 aprilie. Venus în Taur va armoniza relațiile nativilor cu părinții sau cu alte rude apropiate și va intensifica dorința acestora de a locui într-o casă frumos amenajată.

Tot sâmbătă va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie) în zodia Balanță. Pentru Vărsători, Luna Plină în Balanță poate aduce vești sau oferte de la persoane ori firme din străinătate, poate aduce invitații și călătorii sau poate amplifica interesul nativilor pentru studiu și dezvoltare personală.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top