Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Gemeni– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Gemeni– Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Gemeni– Oana Hanganu. Gemenii sunt tentați să ”calce strâmb”. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche, dar Mercur retrograd face ca relația să se lege greu, cu retrageri și reveniri. Unii nativi se plictisesc de acest ”dans” și renunță prea devreme.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Gemeni anunță cheltuieli importante chiar de luni, când nativii vor onora invitația la un eveniment important pentru profesia ori afacerea lor sau vor investi în promovarea unui proiect personal.

Agenda zilelor de marți și miercuri va fi influențată de tranzitul retrograd al planetei Mercur prin sectorul Comunicării din astrograma lor: un eveniment sau o întâlnire de afaceri se amână, o rundă de negocieri se suspendă sau trece prin momente deloc confortabile pentru cei implicați, un document se rătăcește sau ajunge, din greșeala unui coleg neatent, la alt ”adrisant” sau, în cuplu, cuvintele rostite sunt răstălmăcite, iar glumele nu par la fel de reușite ca altădată.

Ziua de joi începe frumos, cu un aspect armonios format de Venus, planeta Iubirii și Uranus, planeta Surprizelor. Un prieten le face declarații de dragoste, lăsându-i pe nativii Gemeni fără cuvinte sau partenerul de viață le oferă un cadou special, cum ar fi invitația la un concert sau la un eveniment la care nativii nu sperau să ajungă.

Dar, tot joi, spre seară, Soarele și planeta Saturn formează un așa-numit ”careu”, un aspect tensionat care aduce conflicte cu un partener de afaceri sau cu persoana care gestionează resursele unui proiect sau scoate la lumină informații deloc plăcute despre o persoană în care Gemenii aveau încredere și care este la curent cu secretele și planurile nativilor. Înainte de a reacționa, Gemenii trebuie să verifice toate informațiile, pentru că Mercur este retrograd și, de cele mai multe ori, ”pune în circulație” informații și date incomplete sau incorecte!

Sâmbătă dimineața, planeta Venus părăsește zodia Berbec și intră în semnul Taurului și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Gemenilor. Asta înseamnă că unii nativi se vor întoarce la un fost partener, alții vor ”călca strâmb”, iar alții vor trăi din amintiri sau vor încerca să refacă armonia și farmecul de la începutul relației.

Tot sâmbătă, 31 martie, va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie). Luna Albastră va avea loc în zodia Balanță și în casa Iubirii din astrograma Gemenilor și va fi un moment excelent pentru nativii care doresc să îi exprime iubirea și să aducă un plus de afecțiune în cuplu, dar și pentru cei care își doresc să devină părinți.

NATIVII SINGURI POT ÎNTÂLNI SUFLETUL PERECHE

Pentru nativii singuri, Luna Albastră poate aduce întâlnirea cu sufletul pereche, dar, pentru că Mercur este retrograd, relația se va ”lega” mai greu, cu sincope, retrageri și reveniri, dar după data de 15 aprilie, ntivii ”vor ști cum stau” și ce șanse reale are această nouă relație. În 15 aprilie, Mercur va reveni la mersul direct în zodia Berbec.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top