Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Scorpion– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Scorpion– Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Scorpion– Oana Hanganu. Scorpionii pot câștiga sau pot pierde mult, pe mâna lor. Totul depinde de modul în care comunică și colaborează cu cei din jur. Sănătatea personală trebuie să fie o prioritate pentru nativi. Din 31 martie, planeta Venus îi ajută în relația de cuplu, dar și în afaceri.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Scorpion anunță succes la examene sau victorii în orice fel de confruntări chiar de luni, când Luna va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter. Jupiter se află în Scorpion până în noiembrie și este principalul aliat astral al nativilor.

Zilele de marți și miercuri le vor aduce Scorpionilor motive de mulțumire în plan profesional, așa cum arată aspectele favorabile formate de Luna aflată în casa Carierei și planetele Venus, Uranus și Mercur aflate în casa Profesiei.

Și, pentru că Mercur este retrograd, succesul nativilor poate veni din reluarea sau refacerea unor proiecte abandonate sau din relații de colaborare cu foști angajatori sau colegi.

Ziua de joi, 29 martie, va fi complicată pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu un aspect provocator format de Soare și Saturn. Joi dimineață, Venus și Uranus vor acționa în echipă în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor și îi vor ajuta pe nativii care își caută un loc de muncă mai bun sau care vor să fie mai apreciați la actualul job, să fie mai bine plătiți sau să fie promovați.

Dar, joi seara, Soarele din aceeași casă a Profesiei și Saturn aflat în sectorul Comunicării din astrograma Scorpionilor le va cere prudență nativilor care trebuie să renegocieze un contract, care au de redactat acte importante sau trebuie să ia parte la diferite evenimente. De modul în care vor comunica și vor colabora cu cei din jur va depinde succesul nativilor în perioada imediat următoare. Unii vor câștiga enorm, dar alții vor pierde pe mâna lor.

Săptămâna 26 martie-1 aprilie va fi importantă și pentru sănătatea Scorpionilor. Aceștia vor fi mai atenți cu silueta și dieta, vor face mai multă mișcare în aer liber sau măcar își vor propune să facă toate acestea într-un viitor apropia. Important este să nu uite…

În dimineața zilei de sâmbătă, 31 martie, planeta Venus va intra în zodia Taur și, până în 24 aprilie, va aduce armonie și echilibru în relația de cuplu și în colaborările profesionale. Pentru cei singuri, Venus în Taur poate aduce noi iubiri și chiar întâlnirea cu adevăratul suflet-pereche.

Tot sâmbătă va fi Lună Albastră (termen folosit pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie) în zodia Balanță și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Scorpionilor.

Pentru acești nativi, momentul de Lună Plină va fi unul potrivit pentru meditați, pentru detașare de trecut și angoase, pentru iertare și pentru relaxare. Peste cca 4 săptămâni va fi Luna Plină în zodia lor și aceea va fi potrivită pentru decizii majore.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top