Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii se bucură de succesul copiilor, află că vor deveni părinți ori au succes cu hobby-uri transformate în afaceri. Cei care se îndrăgostesc nu fac declarații pentru că nu vor să-și complice viața. Sâmbătă, Luna Plină le aduce noi prieteni.

Horoscopul săptămânii 26 martie-1 aprilie 2018 pentru zodia Săgetător anunță câștiguri, cadouri sau premii chiar de luni, când și partenerul de viață al nativilor poate fi mai generos sau poate primi o mărire de salariu.

Zilele de marți și miercuri sunt potrivite pentru întâlniri cu mentori, profesori sau cu persoane apropiate și de încredere care le pot rezolva Săgetătorilor probleme de natură juridică sau administrativă sau le pot facilita colaborări cu persoane din străinătate.

Ziua de joi, 29 martie, va fi una complicată pentru că va începe cu un aspect armonios format de Venus și Uranus și se va încheia cu un aspect tensinoat între Soare și Saturn.

Joi dimineață, planetele Venus și Uranus aflate în zodia Berbec vor acționa în tandem în casa Iubirii din astrograma Săgetătorilor. Aceștia se pot îndrăgosti la prima vedere sau pot face declarații impresionate actualului partener sau, dacă își doresc să devină părinți, pot primi vestea minunată într-un moment în care nici nu se mai așteptau la asta. Nativii care se îndrăgostesc la prima vedere nu se vor grăbi să facă declarații pentru că deocamdată nu vor să amplifice lucrurile sau să își complice viața.

Într-o astrogramă, casa Iubirii se referă și la copii și aspectul armonios amintit poate însemna și succesul surprinzător obținut de copiii nativilor la școală ori la o competiție. Succes pot avea și nativii care lucrează în domenii care le permit să își valorifice creativitatea sau nativii care și-au transformat hobby-urile în afaceri.

Sâmbătă, 31 decembrie, Venus, planeta Iubirii va părăsi casa Iubirii din astrograma Săgetătorilor, unde vor rămâne Soarele, Uranus și Mercur, retrograd până în 15 aprilie. Venus va intra în zodia Taur și, până în 24 aprilie, va dinamiza sectorul Profesiei și Sănătății din astrograma generală a Săgetătorilor.

Aceștia vor fi mai apreciați la serviciu sau își vor găsi un job mai bine plătit, vor fi apreciați, respectați, admirați și, la nevoie, ajutați de colegi, iar relațiile cu șefii vor fi excelente. Venus în Taur va pune accent și pe sănătate, iar nativii Săgetător vor începe să își administreze timpul și nergia într-un mod mai înțelept, păstrând echilibrul între muncă-distracție-odihnă-relaxare.

Tot sâmbătă va fi Lună Albastră (denumire folosită pentru că aceasta este a doua Lună Plină din martie) în zodia Balanță și în casa Prietenilor din astrograma Săgetătorilor. Luna Plină l va aduce noi prieteni, dar va fi și un moment de evaluare a relațiilor de prietenie mai vechi, urmat de renunțarea la persoane care i-au dezamăgit pe nativi. Dar, cum Mercur este retrograd până în 15 aprilie, s-ar putea ca nativii să revină asupra deciziilor luate acum.

MOMENT CRUCIAL PE 31 MARTIE

Luna Plină din 31 martie va fi și un moment potrivit pentru stabilirea unor planuri de viitor, care vor fi puse în practică începând cu a doua parte a lunii aprilie.

Citește aici HOROSCOPUL săptămânal Oana Hanganu 26 martie – 1 aprilie 2018 pentru toate zodiile

BERBECTAURGEMENIRAC LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR PEȘTI.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top