Connect with us
Curs valutar BNR 14 aprilie 2021. Cotația euro de astăzi

Curs valutar

Curs valutar BNR 14 aprilie 2021. Cotația euro de astăzi

Cursa valutar BNR 14 aprilie 2021. BNR afișează un nou curs valutar, miercuri, 14 aprilie 2021, când vom afla care sunt cotațiile celor mai importante monede ale lumii. Euro a depășit pragul psihologic de 4,90 lei și se menține pe poziții.

Cursul valutar al zilei de miercuri, 14 aprilie

Miercuri, 14 aprilie 2021, la ora 13.00, Banca Națională a României va afișa noul curs valutar valabil până joi la aceeași oră. Huff.ro publică în timp real valorile celor mai importante monede ale lumii. Vezi aici cât costă euro, dolarul american, lira sterlină și francul elvețian.

Curs valutar BNR 14 aprilie 2021. Cotația euro de astăzi

Curs valutar euro

1 euro = 4.9226 Lei
Euro a urcat la cursul valutar de marți, 13 aprilie, ajungând să coste 4.9225 lei.

Curs valutar dolarul american

1 dolar american = 4.1180 Lei
Dolarul american a urcat la 4.1367 lei, față de 4.1335 cât a fost la cursul valutar precedent.

Curs valutar lira sterlină

1 liră sterlină = 5.6719 Lei
Lira s-a ridicat puțin după o serie de căderi succesive. La cursul valutar de marți, 13 aprilie, o liră a fost cotată la 5.6963 lei.

Curs valutar franc elvețian

1 franc elvețian = 4.4688 Lei

Francul elvețian a scăzut la 4.472 lei, după câteva fluctuații semnificative.

Ghid ANAF pentru românii care realizează profituri din profesii liberale

ANAF a elaborat un ghid pentru românii care realizează venituri din profesii liberale. Sunt considerate venituri din profesii liberale veniturile obţinute de către medici, avocaţi, notari publici, executori judecătoreşti, experţi tehnici şi contabili, contabili autorizaţi, auditori financiari, consultanţi fiscali, arhitecţi, traducători, sportivi, precum şi alte persoane fizice cu profesii reglementate în condiţiile legii.

Veniturile obţinute din profesii liberale desfăşurate în România se consideră ca fiind obţinute din România, indiferent dacă sunt primite din România sau din străinătate.

Lucrul de acasă a crescut vânzările IT

În anul pandemiei, mulți au renunțat la birou și au continuat munca de acasă. Și școala a fost online, motiv pentru care, multe dintre achizițiile românilor s-au îndreptat spre obiecte și accesorii care să le ușureze activitatea din sânul familiei.

“Sectoarele care au înregistrat cele mai mari creșteri ale vânzărilor în anul 2020 au fost IT și Office Equipment. Sectorul IT a avut o creștere a vânzărilor în România, conform GfK Market Intelligence, de 63,1% în anul 2020 față de 2019. În sectorul Echipamente de Birou valoarea vânzărilor a crescut cu 51.3% în aceeasi perioadă. Iar aceste creșteri au continuat și în primele luni ale anului 2021” declară Iuliana Coman, Client Solution Specialist, Market Intelligence, GfK România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Curs valutar

To Top