Connect with us
Curs valutar BNR 25 mai 2021. Câți lei a ajuns să coste 1 euro. Află aici!

Curs valutar

Curs valutar BNR 25 mai 2021. Euro atinge un nou record minim

Curs valutar BNR 25 mai 2021. În jurul orelor 13.00, Banca Națională a României afișează cel de-al doilea curs valutar al săptămânii. Cursul valutar este publicat de luni până vineri și comunică despre cotațiile celor mai importante monede ale lumii, începând cu euro – moneda unică europeană.

Cursul valutar BNR al zilei de marți, 25 mai 2021

BNR actualizează zilnic cursul valutar care prezintă cotațiile celor mai importante monede ale lumii. Huff.ro publică datele în timp real, astfel că puteți afla aici cât costă un euro, un dolar american, care e valoarea lirei sterline sau a francului elvețian.

Curs valutar BNR 25 mai 2021. Euro atinge un nou record minim

 

Curs valutar Euro

1 euro = 4.9246 Lei
Moneda euro a atins pragul psihologic de 4,90 lei și se menține peste această valoare, deși a tot avut fluctuații în ultima vreme. La cursul valutar de luni, 24 mai, moneda euro a fost cotată la 4.9261 lei.

Curs valutar Dolarul american

1 dolar american = 4.0189 Lei
Dolarul american a crescut ușor față de ultimul curs valutar de săptămâna trecută. Luni, 24 mai, un dolar a fost cotat la 4.0356 lei.

Curs valutar Lira sterlină

1 liră sterlină = 5.6978 Lei
În ceea ce privește lira sterlină, această moneda a înregistrat un nou record maxim la primul curs valutar din această săptămână. O liră a ajuns să coste 5.7028 lei, față de 5.7258 lei – cotația cu care lira a încheiat săptămâna trecută.

Curs valutar Francul elvețian

1 franc elvețian = 4.4953 Lei

Francul elvețian a crescut ușor la 4.4994, cât a fost cotația acestei monede la cursul valutar de luni, 24 mai. Cea mai mică valoare a francului, înregistrată în ultima săptămână a fost 4.4778 lei.

Florin Cîțu: cu cât va crește economia România în 2021

Premierul României este optimist și face previziuni bune în ceea ce privește economia României. Invitat să vorbească la Radio Guerilla, Florin Cîțu a spus că în 2021, economia României va crește cu 6-9%.

„Din punctul nostru de vedere, cum se văd lucrurile pentru noi, nu numai că o spun eu, cam toate instituţiile internaţionale, agenţiile de rating şi-au revizuit estimarea pentru România, toate în creştere. Arată că economia va creşte în acest an peste aşteptări, între 6 şi 9% sunt estimările”, a declarat Cîțu.

Florin Cîtu este de părere că ce a fost mai greu a trecut pentru România, în ceea ce vizează consecințele economice ale pandemiei de coronavirus. Potrivit declarațiilor sale, statul român a reușit într-un an să recupereze tot ce s-a pierdut din cauza pandemiei și că acum se pregătește pentru faza de post-pandemie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Curs valutar

To Top