Connect with us
BCR oprește sistemul de carduri în noaptea de vineri spre sâmbătă

Economic

BCR oprește sistemul de carduri în noaptea de vineri spre sâmbătă

În noaptea de vineri spre sâmbătă, BCR oprește sistemul de carduri. Măsura a fost luată în scopul efectuării de lucrări pentru îmbunătățirea performanțelor. În acest interval orar nu vor putea fi utilizate echipamentele de tip ATM (bancomate), MFM (maşini multifuncţionale) şi POS (aparatele de plată cu cardul).

BCR oprește sistemul de carduri în noaptea de vineri spre sâmbătă

Banca Comercială Română va opri sistemul de carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 1:00 şi 5:00. Potrivit AGERPRES, măsura a fost luată pentru a putea permite derularea unor procese anuale de îmbunătăţire specifice VISA şi Mastercard.

În aplicaţia George (Mobile & Internet Banking) nu vor putea fi efectuate operaţiuni specifice cardului (blocare/deblocare card, modificări limite tranzacţionale, rambursare card de credit).

Tranzacţiile la automatele de schimb valutar (ASV-uri) nu vor fi afectate. Tranzacțiile la ghişeele automate (APT-uri) vor putea fi realizate numai cu autentificare cu cartonaş cu cod de bare, fără să fie posibilă autentificarea cu card BCR.

Anunțul apare și pe site-ul Băncii

Vă informăm că sâmbătă, 18 iulie, în intervalul orar 01:00 – 05:00, sistemul de carduri BCR va fi indisponibil.

În acest interval orar nu vor putea fi utilizate:

  • – echipamentele BCR (ATM/MFM/POS);
  • – cardurile BCR nu vor putea efectua tranzacții nici în rețeaua BCR și nici în alte rețele de acceptare;
  • – în aplicațiile George și George Go nu vor putea fi efectuate operațiuni specifice cardului (blocare card/deblocare card/modificări limite tranzacționale/rambursare card de credit);

Operațiunile la ASV-uri (automat de schimb valutar) nu vor fi impactate. Tranzacțiile la APT (Ghișeul Automat ) vor putea fi efectuate numai cu autentificarea cu ajutorul cartonașului cu codul de bare (nu va putea fi utilizată funcționalitatea de autentificare cu card BCR).

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top