Connect with us
BCR anunț major pentru toți clienții! De azi este obligatoriu

Economic

BCR anunț major pentru toți clienții! De azi este obligatoriu

Ca urmare a aparitiei unor email-uri de tip phishing si a unor noi tipuri de malware care se instaleaza odata cu descarcarea anumitor fisiere din surse nesigure, iti recomandam sa tii cont de urmatoarele sfaturi de securitate:

Nu da curs mesajelor prin care ti se solicita date de autentificare, precum si datele de pe cardul bancar.

Evita sa dai click pe linkuri dubioase sau sa descarci fisiere din e-mailuri provenite de la expeditori necunoscuti deoarece pot fi contaminate.

BCR nu trimite mesaje cu subiectul „Sfaturi de plata Banca Comerciala Romana” sau mesaje in care esti invitat sa instalezi software de detectare a virusilor. In cazul in care ai primit un astfel de mesaj, te rugam sa nu accesezi link-ul respectiv si sa stergi imediat mesajul. In cazul in care ai urmat instructiunile dintr-un astfel de mesaj, izoleaza statia respectiva prin deconectare de la reteaua de internet si prin inchiderea acesteia. Apoi, solicita suport pentru devirusare specialistilor tai de IT.

De asemenea, daca ai primit vreun email suspicios care pretinde a fi din partea BCR te rugam sa verifici tranzactiile efectuate ulterior mesajului respectiv.

Intotdeauna, daca gasesti tranzactii pe care nu le recunosti, te rugam sa ne anunti prin canalele oficiale de suport, telefonic la *2227 sau prin intermediul managerului tau de relatii.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top