Connect with us
Orarul magazinelor în Sâmbăta Mare, 1 mai. Când se vor închide acestea în București și Ilfov

Economic

Orarul magazinelor în Sâmbăta Mare, 1 mai. Când se vor închide acestea în București și Ilfov

Orarul magazinelor în Sâmbătă Mare, 1 mai 2021. Se apropie minivacanța de 1 mai și Paștele Ortodox, iar pregătirile pentru masa festivă sunt în desfășurare. Este bine să știți cum lucrează magazinele, ca să puteți să cumpărați ce vă trebuie, să evitați aglomerația, și în cazul în care uitați ceva, să știți care este ultima zi în care sunt deschise supermarketurile.

Ce program au magazinele în Sâmbăta Mare

Anul acesta, 1 mai pică în Sâmbătă Mare, înaintea Învierii Domnului și a Paștelui Ortodox. Este ultima zi în care magazinele mai sunt deschise, însă trebuie să știți că funcționează cu program special.

Program Mega Image

Supermarketurile Mega Image încep programul între ora 06.00 și 08.00 și sunt deschise până la ora 18.00 în localitățile cu rata de incidență de peste 4/1000.

Program Carrefour

La Carrefour, sâmbătă, 1 mai și Sâmbăta Mare, găsiți deschis în intervalul 07.00-18.00.

Program Auchan

Magazinele Auchan funcționează tot de la 07.00 la 18.00, în Sâmbăta Mare (1 mai).

Program Kaufland

Programul magazinelor Kaufland începe sâmbătă, 1 mai, de la ora 07.00 și se încheie la ora 18.00, așa că doar până atunci vă veți putea face cumpărăturile înainte de Paște.

Vezi și: Orarul magazinelor în Vinerea Mare 

Program Lidl

În cazul magazinelor Lidl, în Sâmbăta Mare se lucrează de la 07.00 până la 18.00.

Încercați să evitați aglomerația și orele de vârf atunci când mergeți la cumpărături. Ca să fiți eficienți, plecați de acasă cu o listă cu tot ce vă trebuie. În felul acesta veți face cumpărăturile organizat și nu va exista riscul să fi uitat ceva.

Restricții ridicate în Capitală

După ce rata de incidență a coronavirusului a scăzut sub 3,5 raportat la mia de locuitori, prefectul Capitalei și Comisia Municipală pentru Situații de Urgență au decis ridicarea restricțiilor din weekend. Astfel, începând de vinerea aceasta, magazinele vor funcționa cu program norma (nu doar până la 18.00), iar circulația pe timp de noapte va fi restricționată de la orele 22.00, și nu de la 08.00.

În localitățile în care rata de infectare trece de 4 raportat la mia de locuitori, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, circulația este restricționată de la ora 20.00, iar magazinele se închid la ora 18.00.

Aceste măsuri se aplică pe toată durata săptămânii în localitățile în care rata de infectare trece de 7,5 raportat la mia de locuitori.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top