Connect with us
EXCLUSIV! Pericol mare pentru clienții DIGI RCS RDS, fraudă uriașă în numele companiei

Economic

EXCLUSIV! Pericol mare pentru clienții DIGI RCS RDS, fraudă uriașă în numele companiei

Clienții DIGI RCS RDS se află într-un mare pericol, o acțiune de tip mallware se desfășoară pe internet în numele companiei. Anumite site-uri promoveaza o așa zisă promoție DIGI la care ai fost selectat câștigator al unul telefon perfomant. Site-ul este unul de tip mallware, care trage datele tale personale din calculator.

Frauda uriașă în numele companiei DIGI

Anumite site-uri care afisează reclame malițioase, vă vor afișa un mesaj în care este specificat un text de forma: „Pentru că ești client DIGI, ai câștigat un smartphone pentru filidelitate”. Mesajul este afisat și urmat de un așa zis chestionar pentru a se alege ce telefon primești dupa răspunsurile din chestionar.

La final cei care completează chestionarul fraudulos de pe site-ul „DIGI” (Atentie NU este site-ul oficial), sunt puși să achite o taxa de 5 euro pentru rezervarea telefonului și revenirea lui în stoc.

În alte cazuri clienții erau puși să lase adresa și datele complete de contact și să achite taxa de livrare de 5 euro.

DIGI nu are campanii de fidelizare active în rețele de site-uri, evitați pericolul

Dacă sunteți întâmpinat de un mesaj precum cel de mai jos. Vă recomandăm să aveți mare grijă și să nu dați curs mesajului.

Frauda in numele companiei DIGI

Frauda in numele companiei DIGI. Daca vezi acest mesaj inchide site-ul unde-ti apare

Mesajul afișat fraudulos în numele companiei DIGI RCS – RDS

Stimate client Digi!

Felicitări! Sunteţi unul dintre cei 100 de utilizatori pe care i-am ales pentru a avea şansa de a câştiga Samsung Galaxy S20Apple Iphone XS sau Samsung Galaxy S9.

Al doilea mesaj daca alegi să participi

În fiecare zi selectăm în mod aleatoriu mai mulţi utilizatori pentru un sondaj. În schimb, le oferim posibilitatea de a primi un cadou valoros de la noi sau de la sponsorii noştri. Acest sondaj ne permite să îi înţelegem mai bine pe utilizatori, să ne evaluăm punctele slabe şi punctele forte şi să îmbunătăţim experienţa utilizatorilor legată de serviciile noastre. Sondajul nu durează mai mult de 30 de secunde.

Puteţi câştiga un nou Samsung Galaxy S20Apple Iphone XS sau Samsung Galaxy S9. Tot ce trebuie să faceţi ca să primiţi un cadou este să răspundeţi la câteva întrebări.

Nu uitaţi: 100 de utilizatori selectaţi la întâmplare au primit această invitaţie. Numărul cadourilor este limitat!

Aveţi la dispoziţie 4 de minute şi 19 de secunde ca să răspundeţi la următoarele întrebări, înainte ca noi să înmânăm un cadou unui alt utilizator fericit! Succes!
Ca sa fie și mai convingători, cei care fac frauda în numele companiei DIGI  RCS RDS afisează și o sectiune de comentarii, unde așa zișii participanți confirmă că totul este real.
Comentarii false la marea frauda in numele DIGI

Comentarii false la marea frauda in numele DIGI

Atât companiile de telecomunicații, cât și noi vă recomandăm să nu dați curs niciunul mesaj de acest tip. Toate campaniile de fidelizare sau premiere a clienților se desfăsoară doar pe site-ul proprii. DIGI nu are în acest moment o astfel de campanie de fidelizare și aceasta este o frauda care vă lasă fară bani!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top