Connect with us
Dezastru la un concurs de miss! Doar 3 candidate

Externe

Dezastru la un concurs de miss! Doar 3 candidate

În 2018 am fi urprinși să aflăm că tinerele nu mai sunt interesate de concursuri de frumusețe! Pe cât sună de fantastic, pe atât este de adevărat. S-a întâmplat anul acesta la concursul Miss Gibraltar unde s-au prezentat doar trei fete, când în mod obişnuit se prezentau cel puţin 12 aspirante la acest titlu, relatează luni La Vanguardia.

Am putea spune că nicicând nu i-a fost mai simplu unui juriu aflat în această situație.

Nu a fost posibil să se atragă mai multe candidate, chiar dacă fiecare fată înscrisă a primit 400 de lire (427 de euro), doar pentru simpla participare.

În pofida interesului scăzut faţă de acest concurs, juriul a desemnat-o sâmbătă seară câştigătoare pe tânăra Star Farrugia (22 ani) în defavoarea celorlalte două candidate Lilly Gomez (22 de ani) şi Jennifer Munoz (23 de ani).

Gala desemnării Miss Gibraltar 2018 a devenit un mic eveniment pentru cei aproape 150 de invitaţi, a fost transmisă în direct de postul local de televiziune şi a durat mai puţin de o oră.

Cine a ieșit câștigătoare

Câştigătoarea, care s-a definit drept o sportivă şi o iubitoare de natură şi foarte fericită pentru a putea reprezenta Gibraltarul la evenimente internaţionale, a primit un premiu de 2.300 de lire în numerar şi haine în valoare de 4.000 de lire.

Ea va avea de asemenea oportunitatea de a reprezenta Gibraltarul la concursul Miss World de anul viitor.

Celelalte două candidate, alese domnişoare de onoare, au primit fiecare câte 860 de lire şi un bon în valoare de 570 de lire pentru a-şi cumpăra haine, precum şi dreptul de a o însoţi pe noua Miss Gibraltar, Star Farrugia, la orice eveniment oficial desfăşurat anul acesta.

Este totuşi surprinzător interesul scăzut pe care l-a suscitat concursul anul acesta în rândul tinerelor. Pentru o populaţie de doar 30.000 de locuitori, concursul a fost mereu considerat unul dintre evenimentele importante ale anului.

Localnicii au puţine evenimente la dispoziţie pentru a scăpa de rutina zilnică.

Citește și: O fostă Miss World a devenit primar. Localnicii se mândresc că au cel mai frumos edil

Cu atât mai mult cu cât în 2009, reprezentanta locală, Kaiane Aldorino, a fost desemantă Miss World – un eveniment unic în istoria Gibraltarului – ea devenind ulterior, în 2014, primar al oraşului.

Fie că ajung cu avionul sau pe mare, imaginea lui Aldorino este prima care urează bun venit vizitatorilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top