Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 2020 Scorpion. 2020 este un an important de creștere pentru Scorpioni, iar o mare parte din ceea ce culegi din recompense provin din eforturile depuse în trecut. Ideea de acasă continuă să se schimbe și să reorienteze în viața ta și o mulțime de activități o susțin. Parteneriatele și relațiile de toate tipurile sunt evidențiate și îți aduc la dispoziție atât stabilitate, cât și probleme. Este nevoie de conștientizarea forței și motivelor tale interioare, dar aplicarea axiomei la acțiunile tale, promite un an plin de satisfacție și extrem de puternic.

La începutul anului, cele mai puternice schimbări care îți afectează călătoria către viitor se regăsesc în carieră. Așteaptă-te că unele posibilități aparent bruște și orientate spre acțiune să se însinueze în viața ta. Să știi ce ofertă să iei din tărâmul angajării este la fel de ușor ca atunci când îți cunoști darurile și experiența și să știi ce și cum vrei să se manifeste în viitor, cu privire la ele. Pe măsură ce anul trece, vei găsi spiritualitate, educație și experiențe de viață care îți va schimba unele convingeri, oferindu-ți o creștere solidă și puternică, care va îmbunătății mult viitorul.

Mercur se află în Capricorn la începutul anului, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, ceea ce însemna mai multe conversații, corespondență și idei legate de o întreprindere creativă, legături sentimentale, tineri sau animale. Comunicațiile se pot concentra în jurul industriei de agrement – turism sau performanță. În mod surprinzător, în 2020, ești aproape imun la mișcările capricioase, mp refer la retrogradările lui Mercur. Din fire, cei născuți sub acest semn nu sunt cei mai comunicativi oameni din lume și își exprimă sentimentele doar în fața unor persoane foarte apropiate. Acesta este și motivul pentru care nu se vor confrunta cu probleme de comunicare sau, cel puțin, nu sunt semnificative.

La locul de muncă, pot apărea tensiuni minore cu cei mai sensibili colegi sub influența lui Mercur retrograd, dar acest lucru nu va împiedica dezvoltarea proiectelor deja demarate. Cu toate acestea, ar fi înțelept să iei în calcul, o marjă de eroare, și să arăți diplomație și răbdare. În plus, în aceste trei săptămâni, va trebui să renunți la a fi sarcastic și ironic.

Prima eclipsa de Soare este una inelară și va avea loc pe 21 iunie, în Rac, în Casa a 9-a. Este posibil să existe ceva care să modifice viața pe distanțe lungi de timp prin lucrări și o nouă rundă de educație pentru a-ți îmbunătăți abilitățile sau pentru a învăța ceva nou. Vei avea ocazia să cercetezi lumea spiritual și asta îți va permite creșterea prin îmbrățișarea de noi idealuri și credințe. Acum este adusă sub lupă educația, astfel încât să fii profesorul sau studentul sau diseminatorul informațiilor, consilierul sau ghidul este cel mai probabil. Ecipsa subliniază că baza conștientizării și cunoașterii va crește cu siguranță în această perioadă. 

Cea de a doua eclipsă de Soare, va fi una totală și va avea loc pe 14 decembrie în Săgetător și în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie dar și a stimei de sine. Pentru tine a avea bani înseamnă a pune accent pe noi începuturi legate de interese și obiective personale și de bunăstare fizică.

Venus va fi în Vărsător, în Casa a 4-a a familiei, aducând conexiuni de susținere și ușurează harul care curge spre a-ți susține propria exprimare în raport cu familia. Venus va retrograda pe 12 mai în Gemeni și în Casa a 8-a, a intimității, a psihicului, a modului cum te folosești de banii altora ca să îți realizezi propriile venituri, dar ce este mai important, este casa investițiilor pe termen lung. În această ipostază aduce dorința de a te detașa de toate, așa că vrei să pui lucrurile la locul lor într-un mod mai puțin plăcut și delicat, deoarece nu ai fost prea mulțumit în ultimele luni. Deși ai stabilit relații noi, unele secrete pot să apară acum despre partenerul tău și, în plus, te vei simți ca un pendul care trebuie să fie oprit, echilibrat, dar cum Venus este retrogradă nu este posibil să ai astfel de lucruri. 

Marte intră în 2020 din semnul tăuîntr-adevpr, dar pe 4 ianuarie va intra în Săgetător, în Casa a 2-a. Este vorba și despre conceperea de planuri și strategii pentru a spori și păstra sursele financiare pe care le ai. Va fi o perioadă prelungită de energii care se îndreaptă spre interior, deci ar fi un moment bun pentru reflecție, psihanaliză sau alunecări spirituale, dar și pentru cât mai multe activități de autoîncărcare. În schimb, ești unul dintre cele două semne afectate de Marte retrograd când vei dori cu orice preț să demonstrezi determinare în proiectele lor. Cu toate acestea, te vor simți copleșit și epuizat, deoarece nu vei putea să îndeplinești toate sarcinile.

La un alt nivel, această poziție a lui Marte se referă la proiecte de culise care au nevoie de forță fizică sau efort prelungit. Problemele de sănătate – ale tale sau ale altuia – pot fi accentuate sau poți face ceva care să îmbunătățească bunăstarea ta sau a altuia. Este posibil să devii conștient de energiile subtile pe care le simți și să ai mai multă înțelegere de sine. Evită doar să te împuști singur în picior cu aceleași reacții emoționale care decurg din trecut.

Jupiter a intrat în Capricorn pe 3 decembrie anul trecut, în Casa a 3-a a comunicării, deci în  următoarele 13 luni, Jupiter va fi cel care va face ordine în acest domeniu dar și în gândurile tale referitoare la resursele financiare obținute din muncă, la stima de sine și lucruri care te fac să te simți în siguranță, astfel încât vei avea ocazia să stimulezi aceste domenii pri dialoguri constructive. Abilitățile și talentele tale vor spori, vei lucra mai eficient, vei primi recompense, trebuie doar să știi să folosești Cuvântul, atenție, nu să manipulezi, și, prin urmare, apar noi posibilități. Nu te grăbi să consumi fructele muncii în întreprinderi riscante, nu cheltui mai mult decât de obicei pentru că este un an pentru productivitate, nu pentru risipă.

Relația cu semnul Taurului în care este Casa a 7-a, a parteneriatelor arată că viața ta ar putea crește și s-ar putea extinde prin contribuția unui asociat sau a unui partener. Prin urmare, acest lucru poate însemna mai mulți bani sau bunuri puse la dispoziția ta sau că vi se pare mai ușor accesarea acestora printr-o relație personală sau profesională cheie. Pe de altă parte, 2020 sugerează că va exista cineva care te poate ajuta să stabilești fundații emoționale sau materiale mai ferme, iar structura sau suportul pe care îl oferă este platforma de lansare de care ai nevoie pentru a obține succesul – dacă îți joci cărțile corect. 

Saturn este în continuare, în domiciliu, în Capricorn și în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Circumstanțele te vor ajuta să înveți cum să te iei pe tine și nevoile tale mai în serios și să îți concentrezi energia în mod constant în acele zone care duc în cele din urmă la o versiune mai fericită, mai solventă și mai stabilă. Este momentul pentru a construi noi structuri în interiorul tău și fără de care nu se poate forma armatura acelei vieți mai bune și mai confortabile pe care o dorești.

Uranus intră în 2020 din Taur, în Casa a 7-a unde va sta și anul acesta. Aceasta este o vibrație inovativă, alternativă, ceea ce înseamnă că poți descoperi noi abordări și metodologii care nu sunt mainstream, dar care pot încuraja și îmbunătăți acest domeniu. Ai putea lucra în cadrul unor grupuri de persoane interesate de off-beat, partea alternativă a lucrurilor. Poate exista o conexiune – minoră sau majoră – cu aviația, navigarea, internetul sau transmisia, printre multe alte lucruri, întrucât Uranus reglementează undele aeriene.

Dar, întrucât Uranus reglementează și schimbarea bruscă, atunci o structură anterioară poate fi înlocuită cu una nouă și va trebui să vă adaptați rapid la un mediu inspirator, surprinzător, dar interesant, în care parteneriatele să se facă și să se desfacă într-un ritm amețitor. 

De mai mulți ani, Neptun face ca influența sa se simte în Casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a divertismentului și a investițiilor pe termen scurt. Aduci, uneori, sentimente incerte despre locul căuia îi aparții și cu cine. Condițiile legate de copii, de iubire și de partener ar face să te simți confuz. Este posibil să fi trebuit să fii disponibil în moduri mai dezinteresate, deoarece servește interesele celor mai apropiați și dragi sau ale celor alături de care îți pereci timpul liber. Este posibil să renunți la ceea ce ai prefera cu adevărat în cadrul divertismentului în mijlocul familiei în acest timp.

Dar ce este mai important pentru tine este faptul că Neptun tranzitează casa dragostei și erotismului. Este o poziție sensibilă, deoarece, deși este foarte romantic, dar Neptun are o influență înșelătoare, având tendința de a promite multe și de a face puțin.

În ce privește investițiile pe termen scurt, vei simți nevoia de a specula sau de a folosi acea carismă personală, ca să nu spun forță de manipulare, pentru a atrage resurse sau investiții. L-ai putea percepe ca pe un vis imposibil la realizat, dar dacă depui mai mult efort, fii realist și rămâi cu picioarele pepământ, doar atunci poți avea succes. 

S-ar putea să îți faci serviciile disponibile pentru a atrage interes sau finanțare în numele unei cauze în care crezi. Poți facilita timpul liber și divertismentul altora. S-ar putea să ai mai multă implicare orientată spre servicii cu copii, tineri, animale sau cei care au nevoie de îndrumări și de atenție. Imaginația ta stă probabil să funcționeze la maxim și romantismul ar putea decola, dar ai grijă la ochelarii cu lentile trandafirii, ești mai predispus să pui pe cineva pe un piedestal iar acesta să ți se spargă în cap. Îți va fi stimulat sentimentul de a-ți folosi puterea pentru a oferi lucruri distractive pentru alții.

Apoi, să ne amintim de Pluto, planeta cu care ai afinități speciale! Se află în Casa comunicării și a intelectului, unde va sta până în 2024. Este o perioadă lungă de timp, așa că ar trebui să profiți de avantajele acestei poziții: putere de persuasiune, forță mentală, capacitatea analitică, talent pentru cercetare și investigare, interesul pentru psihologie și diferite subiecte profunde, subtile sau chiar misterioase și abilitatea pentru a te proteja împotriva influenței sale neplăcute: sens critic excesiv, gânduri negative, anxietate sau fobii, tensiune nervoasă, tendința de a manipula alte persoane. În cele din urmă, poți culege roadele muncii tale.

Forța cu care se schimbă viața datorită lui Pluto, care, așa cum spuneam, tranzitează Capricornul de câțiva ani, continuă să aibă un impact pozitiv asupra zodiei tale. Ai putea învăța să stăpânești un limbaj diferit, de la programe de calculator, la citirea graficelor de navigare la curbele financiare folosite de brokeri,  până la interpretarea proiecțiilor psihice. Nu ar trebui să subestimezi puterea cuvântului rostit sau scris, deoarece, cu Pluto aici, alții vor acorda atenție și se vor fi schimbat prin ceea ce exprimi. Va evolua o înțelegere mai profundă a diferitelor sisteme de gândire, mai multă toleranță pentru culturi diferite, deoarece convingerile anterioare sau presupunerile tale se reduc la dimensiuni.

Alegerile ar trebui să vină dintr-un loc mai profund. Iar intuiția ta despre ceilalți crește și se adâncește. Pluto aici te va ajuta să sapi mai adânc ca să pătrunzi în zonele în care sunt secrete sau mistere de orice fel. Ar putea fi chiar o altă dimensiune sau o realitate paralelă!

Horoscop Minerva 2020 Scorpion Relațional

În 2020 se va menține status quo-ul în relațiile tale. Nu va conta dacă sunt relații intime, personale, familiale, de afaceri, de muncă sau sociale; vei tinde să mențini forma. 

Dacă ești singur, vei încheia anul tot așa. Dacă ai o relație, vei avea aceeași relație și la sfârșitul anului. Este un moment al uniunii și ceea ce este împreună, rămâne împreună. Ceea ce este separat va rămâne separat. Securitatea și confortul în toate relațiile personale sunt un beneficiu de care să te bucuri în acest an.

A începe un lucru este ceva la care excelezi, dar, din păcate nu ești tot atât de puternic încât să urmărești evoluți acestuia. Ce se întâmplă dacă toată lumea ar avea doar decizii de luat sau doar să dea verdicte?

Ai voința de a face ca lucrurile să se întâmple. Explorează noi orizonturi cu iubita/ul sau mergi singur într-acolo dacă ești singuri – dar continuă să explorezi până când vei fi mulțumit. De Ziua Îndrăgostiților, ești gata să lașii praful să se așeze. Urmează-ți drumul în inima lor cu capacitatea ta de a-i face să se simtă unici.

Dacă ai început o nouă relație, păstrează angajamentul până în martie, când echilibrul idealismului și pragmatismului îți va permite să vezi situația într-o lumină clară. Încă te mai hrănești pentru îmbunătățirea de sine, pe măsură ce primăvara începe, dar dacă partenera/ul nu este încântat, nu forța problema. Fii blând cu tine în aprilie, toată lumea face greșeli și aceasta, fii sigur, nu va fi ultima.

Până pe 2 mai, dacă ești singur va trebui să ai încredere în dorințele cuiva din apropiere și vor fi gata să se aprindă câteva focuri de artificii. Nu te limita doar la unul.

Dacă ai un partener, planifică-ți pe niște pași de dans în jurul datei de 21 mai. Nu fi paranoic, dar investighează cu calm, situația.

O lună mai târziu, pasiunile se încălzesc odată cu temperaturile. Dacă ești singur îți poți pierde capul pentru câteva zile, în timp ce cuplurile pot găsi în dormitor intensitatea care o credeau pierdută și nu își vor vedea mare parte dintre prieteni sau familie decât după 30 iulie. 

În schimb, idealismul tău va crește în august. Până pe data de 24, diferența dintre vis și realitate te poate aduce cu picioarele pe pământ, dar reculul te poate duce mult înapoi, chiar și pe Lună.

În jurul datei de 20 septembrie, cuplurile îți vor amenaja cuibul cu intenții serioase; lucrați împreună și fiți generos cu compromisurile, în sensul că mai lași tu, mai lasă celălalt și tot așa. Dacă ești singur te pot cufunda în carieră și poți găsi dragostea ascunsă într-un dosar sau într-o cutie și folosește-ți talentele cu grijă pentru a păstra romantismul în limite normale până când ai certitudinea că va fi ceva serios.

Acest lucru nu se poate întâmpla înainte de 30 octombrie însă, dar te vei bucura mai mult de secret, la fel de mult ca și de iubire. Vacanțele vor fi liniștite; legăturile de familie se simt ca niște gravuri în sufletul tău de filosof al plăcerii. Petreci sărbătorile de sezon, înconjurat de toți cei dragi, în loc să încerci să fii c cineva. Cu atât mai mult cu cât merita, măcar la sfârșit de an. 

Horoscop Minerva 2020 Scorpion Profesional

Cariera ta a avut un impuls în ultimul an, iar 2020 va fi la fel până  undeva pe la jumătatea anului, când se vei vedea ca și cum un nor se risipește și vei fi liber să te exprimi profesional. Acest lucru poate duce la o promovare, un pas mai mare, evaluări bune, o productivitate mai mare.

Rezultatele activității și focul sârguinței, acceptând responsabilitatea personală și profesională, vor veni la pachet în acest an. Este posibil să ai tendința să te concentrezi prea intens asupra muncii, așa că ai grijă să nu împingi prea mult, să nu fi prea agresiv sau să forțezi lucrurile. Binefacerilevor veni sub formă de stabilitate pe termen lung, planificat, disciplinat și exact ceea ce ai comandat. Mijlocul verii și mijlocul toamnei sunt momente mai ales pentru a nu stimula colaborările cu personaje cu autoritate de muncă.

Fii un profesionist sută la sută în ianuarie. Indiferent dacă departamentul tău este la bloc sau urmează să coordonezi un lanțul de hipermarketuri, cineva te urmărește. În ciuda speranțelor și viselor tale, 21 ianuarie ar putea aduce ceva foarte diferit.

De-a lungul celei mai scurte luni din an, februarie va trebui să fii atent la ce și cum argumentezi în loc să spui direct ce crezi – pereții au urechi și bârfele se mișcă cu viteza luminii.

Vei reveni în elementul tău până în data de 20 februarie, deși până pe 7 martie trebuie să fii în conformitate cu noile așteptări. Ești prea sigur pe tine ca să îți faci griji.

Fii atent când revelația sau confuzia zguduie instituția în care lucrezi pe 19 aprilie; sunt multe de învățat aici și până pe 5 mai trebuie să folosești orice informație.

În perioada 21 martie – 20 mai, ești aproape de vârful jocului, dar se pare că vei întinde un pic cam mult coarda care se va dovedi subțire. Ia-ți notițe și să sperăm să aibă sens mai târziu.

Unii se retrag din proiecte atât de repede încât te pomenești dintr-o dată singur. După 10 iunie, încercă să faci ceea ce ai învățat, adică să lucrzi. 

Începând cu 22 iunie, pune mai multă personalitate în munca ta și toată lumea va beneficia de ceea ce vei face în următoarele săptămâni. S-ar putea să primești o ofertă de muncă înainte de 23 iulie. Cu cât ai mai multe conexiuni, cu atât ești mai aproape de scaunul puterii.

Până la 10 august, fie ești cel mai bun, fie cel mai rău. Un bun PR, inclusiv unele activități vizibile sau pro bono, sunt esențiale acum. Profiturile, imaginea, stima sau toate cele de mai sus se extind vizibil între 23 și 30 august. De aici încolo, fă-ți treaba.

Până la sfârșitul lunii septembrie, vei reuni o echipă care îți urmărește viziunea în timp ce îți pui pe tapet propriile idei. 

Ia legătura cu un îndrumător până la jumătatea lunii octombrie, deoarece după data de 24 este vorba despre dvs., potențialul dvs. și miturile urbane referitoare la munca ta care cresc în jurul lor.

După 8 noiembrie, s-ar putea să furnizezi muniție viitorilor dușmani, dar nu îți face griji.

Până la data de 22 decembrie, neutralizezi această muniție prin practică standard și așteptăr convenționale. Datorită a ceea ce ai pus în mișcare, sfera de influență ar putea să nu mai fie niciodată aceeași.

Horoscop Minerva 2020 Scorpion Financiar

2020 aduce energii pentru a atrage beneficii financiare la începutul primăverii. Vei vedea abundența pe tot parcursul anului și la sfârșitul anului 2020 poți face bilanțul fără problem pentru căva fi unul așteptat de mai mulți ani. Este un moment de conservare a viitorului.

Amintește-ți, că toate lucrurile bune vin în cicluri și care anul acesta la tine ajunge la apogeu, vei avea putere financiară, poate cea mai mare după mulți ani de răbdare care va fi urmat de unul slab. Ese briliantă puterea personala, viziunea, claritatea care vor fi cuvintele cheie pentru finanțe în acest an. La sfârșitul lui 2020 realizezi că ai atras exact ceea ce ai dorit pentru a-ți oferi securitate și mulțumire.

Indiferent dacă este propria ta afacere sau un loc de muncă, poziția lui Saturn va crea și dificultăți, doar acesta este rolul tău care va fi testat în 2020.

Vei întâmpina dificultăți chiar și atunci când nu te aștepți. Acordă o atenție sporită cheltuielilor. Dacă vrei să începi propria afacere, astrele spun că trebuie să faci un efort suplimentar pentru ca totul să meargă fără probleme.

Poziția lui Jupiter devine favorabilă abia în a doua parte a anului, motiv pentru care, după luna iulie, situația financiară se va îmbunătăți și se va îmbunătăți semnificativ, deci nu există niciun motiv de îngrijorare.

Deși vor mai fi unele probleme, finanțele tale nu vor fi dezechilibrate. Elaborează și implementează noi strategii, deoarece vor avea succes, ceea ce va aduce și creșterea financiară.

Există, de asemenea, posibilitatea de a primi o moștenire sau banii care să vină în urma unui proces pe care să îl câștigi. 

Horoscop Minerva 2020 Scorpion Sănătate

Sănătatea va fi destul de bună în acest an, singura excepție fiind aceea că poate ai tendința de a uita sau de a pierde lucruri „vechi”, cum ar fi ochelarii, obiceiurile bune vechi, practicile mai vechi pe care ar fi înțelept să le continui. Vei obține recompensele practicilor trecute. Dacă acestea sunt sănătoase, vor continua să fie sănătoase.

Acordă mai multă atenție sănătății tale din ianuarie până în iulie, dar și în noiembrie și decembrie. Atenție la sistemul nervos și la izbucnirile violente și fii atent la așa-numiții prieteni care îți pot crea stres cu rezultate degradabile asupra sănătății.

Dacă ai fost sfătuit, vei continua să fi sfătuit. Sănătatea persoanelor în vârstă din jurul tău poate suferi în acest an și s-ar putea să te gândești că atenția ta ar trebui să se concentreze asupra lor și nu asupra ta.

Dacă totuși împingi lucrurile la limita extremă, vei plăti pentru asta cu sănătatea. 2020 are o încrengătură de bogăție și opulență în acest sens și, iar dacă ai obiceiuri vicioase care repercutează asupra sănătății, este numai din vina ta. 

Horoscop Minerva 2020 Scorpion Călătorii

Nativii Scorpion ar trebui să meargă în Los Angeles, California, centrul cultural, financiar și comercial din sudul Californiei. Orașul este recunoscut pentru climatul mediteranean, diversitatea etnică și industria cinematografică și cea a divertismentului, fiind o metropolă în continuă expansiune. Este clar că aici te-ai simți în elementul tău. Sau poate o croazieră într-un loc exotic.

Horoscop Minerva 2020 Scorpion Atenționări

O persoană intensă și solicitantă, secretoasă  și manipulatoare. Dacă nu ai o formă pasională de exprimare, oamenii nu știu exact ceea ce simți.

Pentru că ești secretos, apar adesea neînțelegeri. Cel mai bine este dacă împărtășești ceea ce vrei și să fii mai degrabă deschis decât secretiv. 

Datorită intensității și pătrunderii voastre dincolo de fapte și de cuvinte, oamenii reacționează puternic în prezența ta. Pe măsură ce le evidențiezi însă punctele slabe, se depărtează și te izolează. Pentru tine atacul este cea mai bună apărare.

Nu îți plac jumătățile de măsură, la tine este totul sau nimic. Oamenii te iubesc sau te urăsc. Îi afectezi profund și le schimbi dramatic viața.

Încerci mereu să ajungi în capătul lucrurilor și ești atras de aspectele ascunse și misterioase ale vieții. S-ar putea moartea să nu te sperie, întrucât ești neînfricat și nu ți-e teamă. Acest lucru te face un bun detectiv sau investigator. Câmpurile oculte și ascunse sunt activități în care te regăsești.

Ești o persoană care simte și te exprimi prin relații. Aici strălucești. Viața ta se învârte în jurul intimității. Sentimentele tale intense sunt sexuale, iar relațiile prezintă un rol important în viața ta. Emoțiile sunt puternice pentru tine. Simțiți lucruile profund și cu pasiune pentru oameni. Dar ai și tu o chichiță. Teama că, dacă știu ce simți, pot încearcă să te controleze sau să te manipuleze. Prin urmare, îți protejezi vulnerabilitatea ascunzând ceea ce simți și prin urmare ai putea fi controlat și manipulant odată cu ei. 

Ești puternic și exerciți o influență puternică asupra mediului în care trăiești, dorind să îl controlezi și să îl domini. Creativitatea ta se exprimă la nivelul controlului și a manipulării emoțiilor altor persoane, astfel încât să îi determini să facă ceea ce vrei tu sau să îi ajuți să își atingă obiectivele.

Când ești creativ, obții cu ușurință ceea ce dorești. Prin urmare, ești întotdeauna în control și îți exerciți puterea. Energia creativă te conduce în afaceri, management și transformare – schimbând alți oameni, fie din punct de vedere emoțional, fie material. Aici găsești împlinirea și recunoașterea. Potrivit pentru consultanță în emoții umane, relații, finanțe înalte și bancare.

Datorită ușurinței cu care îi poți domina și influența pe ceilalți, trebuie să fii atent la deplasările polilor de putere. Trebuie să înveți cum să folosești puterea și care este motivația corectă.

Motivația din spatele controlului tău asupra celorlalți este importantă. Scopul vieții tale este să te controlezi pe tine însuți, să-ți combini resursele fizice și emoționale cu un partener de același nivel cu tine și să lucrezi pentru atingerea unui obiectiv comun.

Deoarece îi controlezi cu ușurință pe oameni, adesea o faci pentru a-ți satisface propriile nevoi ignorându-le pe ale lor. Este necesar să înveți să îți exprimi puterea dar și puterea ta pentru schimbare, mai degrabă, decât negativ pentru a-ți satisface propriile dorințe.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top