Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Rac

Horoscop Minerva iunie 2021 Rac Privire generală. Cu planetele care defilează prin Casa a 12-a, te simți un pic misterios. Luna Nouă din 10 iunie aduce multe invitații și mesaje din cercul tău social și vine la pachet cu o eclipsă inelară de Soare. Un prieten sau cineva din grupul de prietni ar putea interveni și gestul  îți poate schimbă viața pentru totdeauna. Unii dintre voi ar putea schimba complet slujbele sau primesc vestea că vor fi disponibilizați. Posibil să ai impulsul de a schimba dietă sau să te apuci de sală.

O altă schimbare majoră în această lună este prezența lui Jupiter în Pești. Acest tranzit durează până pe 28 iulie și probabil că te vei deplasa în direcții noi și căpeți mai multă înțelepciune despre lume. Un proiect academic, media sau internațional ar putea să îți aducă mulțumire. 

Mercur retrograd își va juca rolul și va provoca confuzii și obstacole. Faceți tot posibilul și evită evită orice angajamente, acorduri sau discuții până după 25 iunie când se va încheia  retrogradarea.

Horoscop Minerva iunie 2021 Rac Relațional

 Îți place atmosfera serioasă care o aduce Soare din semnul tău în care se mută după 20 iunie și care te împinge să dorești o relație serioasă. Deși gelozia tinde să apară și nu o vei simți decât dacă ții cu adevărat la acea persoană. Noroc că ea/el va încerca să îți calmeze nesiguranțele, nu să le agite. Nu uita însă că Mercur este retrograd și agită apele când se pune problema comuncării.

Pe 5 iunie, Marte face trigon cu Neptun. Aduce schimbări rapide și bruște legat de care s-ar putea să nu poți face nimic. Și este în regulă, pentru că de ceva vreme, este timpul pentru unele schimbări.

Luna Plină din 24 iunie, poate fi copleșitoare prin numeroasele idei interesante și aventuri distractive pe care le evocă. 

Horoscop Minerva iunie 2021 Rac Profesional

Ești foarte concentrat pe câștigurile provenite din carieră. Lună nouă din Gemeni de pe 10 iunie, sugerează că ai putea vorbi cu șeful despre noi oportunități în cadrul companiei. Acest lucru s-ar putea datora unei divizări a companiei sau a companiei achiziționate recent de o altă firmă.

Eclipsa inelară de Soare din 10 iunie  are loc în Casa a 12-a, a lucrurilor ascunse dar și a abilităților psihice. Ar fi bine să îți faci o copie de rezervă a datelor care le ai, în cazul că ai  probleme cu calculatorul. Cum eclipsa are loc în paralel cu retrogradarea lui Mercur, există, de asemenea, posibilitatea ca cineva din birou să își de demisia și atribuțiile care le avea îți vor reveni ție. Pe de altă parte, vei vedea majoritatea efectelor acestei retrogradări asupra altor persoane. Colegii de muncă ar putea întârzia unele lucrări, cineva ar putea pierde cheia de la birou și toată lumea îl va aștepta pe cel de la întreținere sau chiar tu, ai putea avea probleme cu mașina. Acest lucru ar putea determina ca îndatoririle să se schimbe pe măsură ce compensezi absența unui coleg.

Jupiter este în Pești și în casa ta educației și a metafizicii, iar pe 16 iunie face trigon cu Soarele. S-ar putea să iei parte la un seminar sponsorizat de companie, cu privire la o nouă tehnologie. Există, de asemenea, posibilitatea de a învăța despre negocieri, vânzări sau cum să te înțelegi cu colegii de birou.

Horoscop Minerva iunie 2021 Rac Financiar

O problemă juridică care te frământă de ceva vreme va fi în cele din urmă rezolvată, deschizându-ți noi surse de venit. Investițiile din trecut – terenul dat în arendă, chiriile, subînchirierile, vor atrage profituri majore. Iunie este luna potrivită pentru a achiziționa un vehicul nou dacă ai avut în vedere să cumperi unul. Dacă ai o mică afacere va trebui să muncești din greu și să aduci o schimbare drastică în strategia firmei. Asta în cazul că vrei să eviți pierderile. Dacă ești pe punctul de a încheia un parteneriat, nu sta prea mult pe gânduri. În cazul în care ești broker și tranzacționezi acțiuni, profiturile vor crește. De asemenea, poți câștiga financiar printr-o promovare sau o ofertă nouă de muncă. S-ar putea să faci o mulțime de achiziții, în special, bunuri de uz casnic. Nu este un moment potrivit pentru a solicita un împrumut.

Horoscop Minerva iunie 2021 Rac Sănătate

Joviter, planeta ta de sănătate și bunăstare, face prima sa vizită  în Pești până pe 1 iulie. Cât stă în Pești, devine eclectic și poate fi un apel pentru a lua în considerare o scurtă detoxifiere de două sau trei zile. Dacă acest lucru este unul pe care îl poți gestiona, atunci consumul de sucuri de legume și fructe, apa proaspătă și salatele, legumele sau supele proaspăt gătite, aduce organismului tău șansa de a se elibera de toxine.

Următorul pas cu Jupiter în Pești, s-ar putea să fii gata să adopți o filozofie care implică o schimbare a stilului de viață. Aceasta ar putea include meditația, anumite practici spirituale cum este rugăciunea și poate a modului de alimentație. Dacă te simți atras de acestea, încearcă-le.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top